Ne podržavamo njenu vezu, može kući, ali ne sa NJIM: Porodica Mime Šarac BESNA na zadrugarku, pa progovorili o njenoj PROŠLOSTII!

Autor:

Zadruga

06.03.2022

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Milane Šarac je otkrila da ne podržava vezu sa Nikolom Grujićem.

Ne podržavamo njenu vezu, može kući, ali ne sa NJIM: Porodica Mime Šarac BESNA na zadrugarku, pa progovorili o njenoj PROŠLOSTII!

Foto: Republika.rs

Nakon što je sestra Nikole Grujića Gruje gostovala u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" naredni gosti su bili i roditelji i porodica Milane Mime Šarac pa su tako otkrili i njihovo mišljenje o ovoj aferi.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Milana Mima Šarac Zadruga 5

Naime, Mima je jako vezana za svoju baku Zorku, koju redovno pominje, a nedavno je dobila informaciju od Sanje Grujić da će izgubiti bakinu kuću ukoliko nastavi aferu sa Grujom, a sada je baka Zorka otkrila svoje mišljenje.

- Ušla je u vezu sa oženjenim. To me najviše nervira. Rekla sam joj da bude dobra sa svima, da se ne svađa, nije mi palo na pamet da bi mogla da uđe u vezu sa oženjenim - rekla je baka Zora, a Milanin otac je dodao:

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Baba Zorka

- Nadam se da će izaći iz te veze i opametiti se - rekao je otac Aleksandar.

- Ja verujem da se ona zaljubila, ali da je malo preuveličala. On nije njen tip. Niti je ona za njega, niti on za nju. Vidim da joj sve zamera, ona to ne voli. Ona je odrasla. A on voli kontrolu. Ne verujem da bi ona to trpela. Čula sam se sa njegovom suprugom, tražila je broj telefona od Milaninog druga. Ona se bori za svog muža, ja ne ulazim u to, žena je okej. Zamolila me je da prenesem poruku. Mi nećemo podržati da Mima ostane u vezi sa njom. Ona može da dođe kući, ali ne sa njim - rekla je maćeha Sanela.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Maćeha od Milane Šarac

Nakon toga, porodica je otkrila i da li ih je kontaktirala majka od Milane.

- Zvala je Mimu pre nego što je ušla i rekla joj da joj ne treba. Milana me je dosta slušala. Nikada nije otišla od kuće da se nije javila - dodala je baka Zora.

Iako mnogi zadrugari polemišu o tome šta je Mima radila u prošlosti, sada je njena porodica otkrila pravu istinu:

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Porodica Mime Šarac

- Ona je prvo počela da radi u Kotoru. Tu je radila, radila na Kopaoniku, sa Sanjom je bila u Švajcarskoj, kukala je, nije joj odgovaralo da radi u noćnom klubu. Te priče što se provlače, nije dobro. Mi smo je obilazili. U Nemačkoj nije radila, išla je kod mame - istakla je maćeha.

- U Švajcarskoj je kupila taj auto, ali moram da kažem, za to je skupljala pare, nije to odjednom kupljeno - istakla je maćeha, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading