ŠOKANTNA TAJNA iz doma DRAGOJEVIĆA: Evo šta su Biljana i David rekli Dejanu iza KULISA, OVO treba HITNO da uradi da bi POBEDIO, a zbog Aleks je u strahu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.03.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lazić Neca se oglasio za naš portal i progovorio o gorućim temama u Zadruzi!

ŠOKANTNA TAJNA iz doma DRAGOJEVIĆA: Evo šta su Biljana i David rekli Dejanu iza KULISA, OVO treba HITNO da uradi da bi POBEDIO, a zbog Aleks je u strahu! (FOTO)

Foto: Printskrin: TV Pink

Nenad Lazić Neca se oglasio za portal Republika.rs i progovorio o gorućim temama, kao i o trenutno najpopularnijem četvercu u Zadruzi za koje smatra da su jedini vredni pažnje u rijalitiju, a ono što je rekao o Caru i Sandri Rešić šokiraće mnoge.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Nenad Lazić Neca

 

Dejan jos uvek voli Dalilu, samo mu je pobeda u glavi, zato i promenio karakter, rekli su mu David i majka Biljana kako treba da se ponaša da bi pobedio, daleko je on od dobrog ćoveka,svestan je publike. Što je po meni potpuno legitimno, bolje biti proračunat i paziti na stav naroda nego biti iskren pa ispasti loš čovek, zbog nepromisljenih postupaka, pa se Neca osvrnuo na njegovu bivšu suprugu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Što se tiče Dalile, mogu samo da kažem da je o njoj sve rečeno, i da je ona sama sve o sebi rekla. Svadja izmedju nje i Martine mi je bas privukao pažnju i mogu da kažem da ju je Martina vratila na fabricka podešavanja. Martina je juče rekla sve ono sto narod misli od pokvarenoj moralnoj nakazi Dalili.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car

 

-Svi znate da volim Cara, ali ovo njegovo prodavanje i glumljenje nečega, ne znam ni ja zarad cega zaista ne liči na njega. Ozbiljno mi je postao odbojan ove sezone, sa vredjanjem , svadjama i slično. Prošle sezone ga je jedino Mina vraćala na fabricka, tako da mislim da Mina treba da udje! I Kristijan da se malo ovi mangupi malo smire- bio je brutalan tiktoker.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić

 

- Jedino iskrena u svim ovim odnosima je Aleks, koju zaista mnogo volim i plašim se da me bude izigrana od strane ovih poltrona.
Ali najviše me gluma Sandre Rešic intrigira kad je Fran bio nominovan ona plače, kad se Fran vratio u baraž, svi se grle sa njim, ona nikakve reakcije nema, dolazi do nje, kreće njenih pet minuta jeftine glume 😂 ili njen odnos sa Dejanom, dodje mi da uletim kroz ekran i kažem “Ajme draga ženo,ovaj krenuo s Alex,ti pobegla u rehab,posle se udaljila skroz od njega i sad pokusavas biti žrtva. “ Ženska se zaljubila u njega i ne moze podneti da nakon svega sta je učinila za njega nije s njim u vezi a opet i korist za kadrom je tu!- izjavio je Neca bez dlake na jeziku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading