NIKAD viđena fotka Dalile i Mace Diskrecije: Dragojevićka u separeu, bez PLASTIKE na licu ne liči na sebe, bile su pratnja OVOM misterioznom gospodinu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.03.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala je fotografija Dalile Dragojević i Mace Diskrecije o kojoj bosanska Pariz Hilton vešto ćuti.

NIKAD viđena fotka Dalile i Mace Diskrecije: Dragojevićka u separeu, bez PLASTIKE na licu ne liči na sebe, bile su pratnja OVOM misterioznom gospodinu! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Rijaliti zvezda Dalila Dragojević, u javnosti se pojavila pod imenom Dalila Moreno iliti bosanska Pariz Hilton. Kada je ušla u rijaliti svet, svi su je poznavali kao bivšu drugaricu Mace Diskrecije, budući da su one imale probleme koje nisu na vreme raščistile. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

No, Dalila danas retko kada govori o sukobu sa Macom, ali što bi se reklo, internet ništa ne zaboravlja. Na Instagram profilu stranice koja se bavi poznatim ličnostima isplivala je fotografija Mace i Dalile iz noćnom provoda, a po izrazima lica može se zaključiti da je to veče bilo baš burno. 

 

 

Dalila i Maca su pozirale u društvu, a jedan raskošan momak bio je blažen među njima. Da li se Dalila ovoga seća ili ju je udarila amnezija, procenite sami, ali fotografija govori više od hiljadu reči. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Nina simic

05.03.2022 18:38

Ovo u sredini je Irma Serjanić

Dr "Frojd"

06.03.2022 05:46

Ne zna se koja je gora , nosata i jeftina izgledom Dalila ili nafrakana Irma?

Odgovori 10 0
DADA

06.03.2022 13:29

Pa svi pricaju od 15g after cura i sve ostalo ma fuj ko je dovede da se promovise u Srbiji..U Bosni se stide i nje i porodice