Ša je za POSMATRANJE, Dalila i Car će da se POUBIJAJU: Rialda OSULA paljbu po zadrugarima, a evo koga joj je ŽAO!

Autor:

Zadruga

04.03.2022

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka, Rialda Karahasanović prokomentarisala je odnos svog ljutitog rivala Nenada Aleksića Ša sa Tarom Simov i odnos čuvene "paklene trojke", Dalile i Dejana Dragojevića i Filipa Cara.

Ša je za POSMATRANJE, Dalila i Car će da se POUBIJAJU: Rialda OSULA paljbu po zadrugarima, a evo koga joj je ŽAO!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kada je reč o odnosu Tare i Ša, Rialda je imala svašta da kaže.

- Tara i Ša, mislim to je već viđeno, samo što su sada probili sve limite (ako u njihovim glavama postoje limiti). Meni je, šta više, Tare žao jer ona je devojka koja je jako oštećena, ali ovaj konj od 40+ godina je za ozbiljno promatranje. Svakako, šta više pričati o Ša,on je pokazao da je 0 od čoveka. Ne znam koja je tačno Tarina satisfakcija da ga pravi ljubomornim, pa odlazi kod njega. Ali dobro, mislim da je to ipak za neki tim strucnjaka - rekla je Rialda za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Što se tiče odnosa "paklene trojke" i njihovog učešća u rijalitiju, Rialda je imala da doda:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- A ova mučena trojka...Dejan je obični folirant, to govorim od dana 1 i manje više je sve potvrdio. Ova veza sa Aleks je presmešna i ne znam samo ko može da povjeruje u to...Za Dalilu i Cara mogu samo reći da se nadam da se neće poubijati kada izadju napolje. Sve ok, Dalila je “crna ovca” sezone itd, ali Carevo ponašanje je jezivo. Njemu kako “crevo na levo” on po njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading