Otkriveno ko baca CRNU MAGIJU na Dejana! Dalilina majka ga je unajmila, JEZIVI detalji: PREBAJAO JE NA UTROBU NEROĐENOG MAČETA!

Autor:

Zadruga

04.03.2022

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko je bacao crnu magiju na Dejana Dragojevića.

Otkriveno ko baca CRNU MAGIJU na Dejana! Dalilina majka ga je unajmila, JEZIVI detalji: PREBAJAO JE NA UTROBU NEROĐENOG MAČETA!

Foto: facebook.com/Emina Mujić

Vesna Rivas bila je gost emisije ''Između dve vatre'' i tom prilikom je pričala o crnoj magiji i skidanju iste kojom se i sama bavi kao beli mag, te se dotakla i jedne od najintrigantnijih tema nekoliko meseci unazad, bacanju crne magije na Dejana Dragojevića.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dejan Dragojević i crna magija

Naime, petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' obeležila je javna prevara Dalile Dragojević svog supruga Dejana Dragojevića, a u javnosti se od tada spekuliše o navodnom bajanju nad Dejanom.

Vesna tvrdi da je na Dejanu urađeno mnogo toga, ali i da će mu ona pomoći da skine sve sa sebe i da se već uveliko time bavi.

- To životinjsko, kako mi kažemo je nešto što se baje i što se radi preko životinjskog. Ima i na nogice kokošije, na jaja, na ljuske jajeta, na zmijsku košuljicu, onda, to su najteže magije od životinjskih, koje se rade na utrobu nerođenog mačeta, znači ubiju trudne mace i onda se u njihovu tu kožicu uvija i prebaja, onda se taj neko ponaša kao Dejan - rekla je Vesna i dodala da zna kod koga je naručena magija za Dejana.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Rivas o crnoj magiji bačenoj na Dejana Dragojevića

- Taj čovek je u invalidskim kolicima, kontaktirala ga je Emina, Dalilina majka. U Bosni svi znaju o kome pričam, on je rodom iz Bugojna, živeo je najviše u Tuzli, a radi na relaciji najviše Tuzla-Sarajevo, on je invalid i taj po narudžbini radi sve - rekla je Vesna u emisiji.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading