Na ŽIVO su me ušivali, krv se SLIVALA iz moje glave: Bane Čolak preživeo STRAVIČNU nesreću, a po OVOME će je uvek pamtiti!

Autor:

Zadruga

04.03.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak o saobraćajnoj nezgodi.

Na ŽIVO su me ušivali, krv se SLIVALA iz moje glave: Bane Čolak preživeo STRAVIČNU nesreću, a po OVOME će je uvek pamtiti!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Bane Čolak je iznenada napustio velelepno imanje nakon zdravtsvenih komplikacija, a sada je u jednom intervjuu otkrio detalje stravične nesreće koja mu je zauvek promenila život, a ostavila mu je trag zauvek - ožiljak na čelu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/pitam za druga

Bane Čolak, bivši zadrugar

- To je ovaj ožiljak što imam na glavi što se tiče udesa što sam imao, bio sam klinac, bila je majka, baka i deda. Nisam ja imao osećaj da se to dešava. Ja sam zaspao i samo sam se probudio na sekund, posle toga sam se probudio na operacionom stolu i posle toga opet u bolnici. To je sve bio kao ružan san - rekao je Bane i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bane Čolak, bivši zadrugar

- Išla mi je krv iz glave, to se sve slivalo po meni, kako sam skočio da zagrlim majku sa zadnjeg sedišta, to je počelo po njoj da pada, pa sam pomislio da se nešto njoj desilo, ja kad sam se probudio u bolnici ja sam prvo pitao gde je i kako je ona. Hvala Bogu, ona kao i baka i deda nisu zadobili neke teške povrede - rekao je Čolak.

Republika

Foto: Republika.rs

Bane Čolak, bivši zadrugar

- Bio sam u komi, 32 kopče na živo ušivanje, s obzirom da sam izgubio dosta krvi dok sam došao u bolnicu, mnogo krvi sam izgubio, moralo je to što pre da se zatvori - priča Bane, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading