Dejan Dragojević je DAVNA PROŠLOST, Sandra Rešić ŠOKIRALA: Uhvaćena u krevetu ovog zadrugara, prepustio se NJENIM VEŠTIM rukama! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.03.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić ponovo se vratila starom prijatelju Anđelu Rankoviću!

Dejan Dragojević je DAVNA PROŠLOST, Sandra Rešić ŠOKIRALA: Uhvaćena u krevetu ovog zadrugara, prepustio se NJENIM VEŠTIM rukama! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Sandra Rešić je odlučila da promeni taktiku, pa kad je već izgubila Dejana, vratila se svom starom drugu Anđelu.

U ranim jutarnjim časovima, Sandra Rešić se posvetila svom starom prijatelju, te ga je strastveno masirala, ono što je poznato jeste da su je povezivali prošle sezone  sa Anđelom Rankovićem.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđelo Ranković

 

Pevačica je nakon svađe sa Dejanom Dragojevićem, odlučila da se ponovo okrene Anđelu, koji je nedavno raskinuo sa Anom Jovanović. S obzirom, da Sandra nije poznata po ovakvim situacijama, ostaje nam da ispratimo, da li će odnos koji je mnoge zaintrigirao, da preraste u nešto više...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ranko

03.03.2022 12:09

Bolja mu je Sandra nego lažljiva Ana.

jasna

03.03.2022 13:19

ova sandra nevidjeni kurvisljak samo glumata i tracari rastura veye i iyayiva konflikte kakva bre dobrota sve iylayirano