Maja Marinković odgovorila na PROZIVKE Ane Korać: Ona je NAJVERNIJA KOPIJA Miss Piggy!

Autor:

Zadruga

02.03.2022

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je odgovorila na prozivke Ane Korać.

Maja Marinković odgovorila na PROZIVKE Ane Korać: Ona je NAJVERNIJA KOPIJA Miss Piggy!

Foto: printscreen/youtube.com/premijera

Rat između starleta Maje Marinković i Ane Korać ne prestaje, a sve je počelo nakon što je Maja po stoti put iskopirala Koraćevu.

Republika

Foto: Instagram

Maja Marinković

Naime, Ana se oglasila sa Kurir i istakla je da se Maja uporno trudi da izgleda kao ona i da joj je to jako drago, a sada se oglasila i Maja koja je brutalno odgovorila na prozivke:

Republika

Foto: Instagram

Ana Korać

- Što se tiče vernih kopija, ona je najvernija kopija Miss Piggy, i treba da se ponosi što je njen grad bogat malinama, ali to nije jedini zanat koji je ispekla u svom gradu, tamo je poznatija po starijim zanatima. Tako da o voćarima, povrtarima i najstarijim zanatlijama iz ruralnih delova Srbije dovoljno medijskog prostora - priča Maja i dodaje:

Republika

Foto: e-stock, instagram

Ana Korać i Maja Marinković

- Sledeći tekst može da dobije kao i obično kada mene pomene, ili da napiše knjigu "Najstariji zanat u malinama". Samozvanoj trendseterki inspiraciju daju domaći dizajneri koji joj šalju garderobu za džabe, obuče šta joj tog dana pošalju. To smo mogli da zaključimo po tome kada je vidimo u sred bela dana u satenskoj haljini (jbg to su mi poslali tog dana) - rekla je Maja za Pink.rs, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ranko

03.03.2022 12:20

Meni Maja više liči na miss Piggy.

Rade

03.03.2022 18:44

@Ranko - Maja je i prljava kao miss Piggy.