Maja Marinković nikad brutalnije o Ani Korać, nazvala je NIŽERAZREDNOM STARLETOM, pa poslala SRAMNU poruku

Autor:

Zadruga

02.03.2022

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković oplela po Ani Korać.

Maja Marinković nikad brutalnije o Ani Korać, nazvala je NIŽERAZREDNOM STARLETOM, pa poslala SRAMNU poruku

Foto: e-stock, instagram

Maja Marinković pobesnela je nakon nove ture medijskih natpisa o njenom kopiranju Ane Korać, te se oglasila ovim povodom i ponovo oplela po njenoj ljutoj rivalki.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Maja Marinković

Maja je, naime, na svom Instagram storiju svima stavila do znanja da je Ana Korać u medijima interesantna isključivo kada pored njenog stoji ime Maje Marinković.

- Verujem da sam ja ovakva kakva sam, savršena, jako zanimljiva, čitana i gledana medijski, nemam problem da zapostavljene nižerazredne starlete koje do medija stižu samo ako pored stoji moje ime, u bilo kom kontekstu vinem u nebesa, dok ne izađe sledeći tekst o meni. S obzirom da tekstovi o meni izlaze redovno, da ne kažem iz sata u sat, nečija sreća kratko traje, taman tih sat vremena do sledećeg teksta - počela je Maja, pa se u nastavku dotakla aktuelne situacije izmešu Rusije i Ukrajine, te ponovo iskoristila priliku da uvredi Koraćevu.

Foto: instagram.com

Ana Korać

- Za ljude koji se ne bave politikom, ako želite da ih obevestite da je rat između Rusije i Ukrajine počeo, predlažem sledeći tekst: "Dok Maja Marinković "kopira" nižerazredne starlete i sezonske beračice malina, Rusija je bacila bombu na Ukrajinu". Ništa lično, samo predlog - brutalna je bila Maja.

Foto: Republika.rs

Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vladica

03.03.2022 12:40

Nema niže od nemoralne Maje Marinković.

Odgovori 10 2