Šutnuću Aleks zbog 50.000 EVRA! Dejan pokazao PRAVO lice, priznao da su mu samo PARE bitne!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević šokirao je sve priznanjem da bi se odrekao Aleksandre Nikolić zarad novca i rijalitija.

Šutnuću Aleks zbog 50.000 EVRA! Dejan pokazao PRAVO lice, priznao da su mu samo PARE bitne!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević, kog mnogi smatraju potencijalnim pobednikom "Zadruge 5", pokazao je da mu je od svega bitnije šta narod o njemu misli, pa čak i od njegove veze s Aleksandrom Nikolić. Naime, on je priznao da bi zbog nagrade od 50.000 evra bio spreman da se odrekne Aleks ukoliko se to ne dopada ljudima koji su njegova podrška i koji bi eventualno glasali za njega.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević priznao da bi se odrekao Aleksandre Nikolić

Kada se u Beloj kući povela polemika oko toga da je Dejan ozbiljan i veoma proračunat rijaliti-igrač, te da neće olako ispustiti fanove koji su uz njega stali kada ga je sada već bivša supruga Dalila javno prevarila. Nije krio da ga pogađa svaka osuda, kako cimera u rijalitiju tako i gledalaca pokraj malih ekrana, pa zato nastoji da balansira i ostane dobar pred svima i za sve.

- Ja sam rekao Aleks da ne može da očekuje da je branim non-stop. Ako je odbranim, onda sam loš. Mene instinkt tera da je branim. Kad mi dođu pitanja, kad moram da se pravdam, opet ja ispadam lažov - rekao je Dejan na prozivke zašto ćuti u nekim momentima kad bi trebalo jasno da pokaže stav prema devojci ili s druge strane prema nekom od prijatelja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević o rijalitiju

- Onda idi budi u vezi s narodom! Kakve ti ovde priče prodaješ - uzvratio mu je žestoko Marko Đedović, aludirajući na to što želi da sačuva lažnu sliku o sebi da bi se dodvorio publici.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović napao Dejana Dragojevića

- Ja sam rekao da moram psihički da se pripremim na sve to. Meni je najbolje bilo kad sam bio najgori. Moram da se stavim da budem u ratobornom modu - nastavio je da se pravda Dejan, čije pravo lice su, na kraju, svi uvideli.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Прле

03.03.2022 09:30

А где је та његова изјава о 50000? Колико је познато он је одбио 20000 дс се помири са Далилом, што је она прихватила. Сада је ови хајка на Дејана.

Odgovori 10 1
Vladica

03.03.2022 12:46

Vratiće se on u Donji Šepak. Džaba smo mu poverovali.

Maša

03.03.2022 16:55

Što ste napali Dejana? Svi ste tu zbog publike. Šta vam nije jasno? Naravno da mu je stalo do 50000 evra više nego do devojke. Tu je došao zbog para,kao i svi vi. Devojku uvek može da nađe kada izađe napolje. Njegova bivša žena je prodala brak za 10.000 evra. On dobro zna šta radi i tako treba da nastavi. Ne sme fanove da razočara.

Odgovori 11 1