Ša UDARIO na Tarinog bivšeg, pa mu se javno obratio nikad žešće: Mateja se obračunao sa reperom, MUK u Zadruzi zbog BRUTALNIH REČI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.02.2022

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša šokirao je sve svojom izjavom o Mateji Matijeviću!

Ša UDARIO na Tarinog bivšeg, pa mu se javno obratio nikad žešće: Mateja se obračunao sa reperom, MUK u Zadruzi zbog BRUTALNIH REČI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i ove nedelje je vođa, zbog čega je u prilici da ponovo podeli nedeljne budžete. Kada je došao na red njegov večiti rival kada je ljubav u pitanju, Mateja Matijević, reper je odlučio da povuče potez koji je sve šokirao. 

Iako su obojica tvrdili da imaju odličan odnos, te da Tara Simov ne može da utiče na njihovu relaciju, Ša je ipak odlučio da se suoči sa Matijevićem, pa mu je udelio mali budžet, a onda je ušao u raspravu sa njim. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mateja Matijević Zadruga 5

 

- Mateja ovog puta mali budžet, posle onog razgovora o našem odnosu. Ispalo je, da nije ni prirodno i normalno da mi imamo lepi odnos posle svega. Ja mislim da je ovo naše mnogo zdravije. Ali, ako tebi druženje sa mnom stvara stres, onda je u redu da se povučeš. Ja sam neko koga boli uvo za sve, ne razmišljam šta će mi drugi reći - rekao je reper.

- Ja sam samo rekao da trba da nastavimo da isto funkcionišemo, ali ne i da pričamo o tome. Jednom prilikom sam rekao da mi je čudno da ti mene gotiviš, da mi je ta činjenica čudna, da nemaš averziju prema meni. Naveo sam, da kad je već nemaš, to jako cenim. Mi jako lepo funkcionišemo, to je tako - naveo je Matijević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mateja Matijević i Nenad Aleksić Ša

 

- Ja sam nekako stavio distancu, za svaki slučaj, nekada mi bude glupo da ispadne da se družimo. Mora da ima neka ta mala čudna distanca, da ne ispalo da se tera neki inat - dodao je reper.

- Meni ne treba da budem deo inata ili komentarisanja. Zato mi nekada više odgovara da budem po strani, ali tebe kao tebe baš gotivim - nastavio je Mateja.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading