Filip Car ZGRANUO JAVNOST scenom u toku žestokog intimnog odnosa sa Dalilom: Usred akcije je uradio ovo, a nakon ŠOKANTNOG PRIZORA su svi zanemeli! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.02.2022

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je i ovog puta uspeo da šokira javnost svojim potezom, u toku akcije sa Dalilom je gledao u kameru da li ga snima!

Filip Car ZGRANUO JAVNOST scenom u toku žestokog intimnog odnosa sa Dalilom:  Usred akcije je uradio ovo,  a nakon ŠOKANTNOG PRIZORA su svi zanemeli! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Turbulentan odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara iz dana u dan šokira gledaoce popularnog rijalitija, a sada je na društvenim mrežama isplivao detalj koji je svima promakao.

Naime, Dalila i Car sinoć su imali žestoku svađu, međutim, nakon toga usledila je vrela akcija u spavaćoj sobi pred zadrugarima.

Detalj koji je svima promakao jeste Filip Car koji je u toku se*sa sa Dalilom pogledao u kameru da vidi da li ga snimaju, a kada je video da je kamera uperena u njih, nastavio je još jaču akciju.

Republika

Foto: Instagram

Filip Car gleda da li ga kamere snimaju u toku intimnog čina!

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

28.02.2022 08:45

Loša gluma samo u krevetu. U svadjama odlična gluma.