NENAD ALEKSIĆ ŠA JE TUKAO I MALTRETIRAO DEVOJKE: Uroš Certić izneo JEZIVE detalje reperovog života, a ovo je rekao za Dragojeviće!

Autor:

Zadruga

26.02.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Cetić je otkrio da je Nenad Aleksić Ša bio nasilan prema svojim devojkama.

NENAD ALEKSIĆ ŠA JE TUKAO I MALTRETIRAO DEVOJKE: Uroš Certić izneo JEZIVE detalje reperovog života, a ovo je rekao za Dragojeviće!

Foto: printscreen/instagram.com

Poznati kaskader Uroš Certić je u jednom intervjuu otvorio dušu o svom nekadašnjem prijatelju Nenadu Aleksiću Ša, pa je tako ispričao da je reper bio nasilan prema svojim partnerkama:

- Vidi se da bi on nabo Taru samo se jako suzdržava i bori sa agresijom. To što Tara priča o njemu je istina. On je jedan mali, jadni p*copevac, pa ako nešto kažem što mu ne odgovara, on će kad izađe da me tuži, pa ću morati da ga prebijem. Meni su ljudi rekli, provereno, a znam tri devojke sa kojima je bio u vezi koje je tukao. I to ih je više puta zlostavljao, provereno znam od ljudi. Jednoj ime počinje na I, drugoj na A i trećoj na T. Maltretirao ih je, tukao, kinjio. Nije ono da ćušne, viče, baš stvarno bije! Saznao sam da postoji i četvrta devojka na Novom Beogradu. To su mi sve ispričali ozbiljni, stariji ljudi. Njega su vodili kod psihijatra. Te devojke je blam što su bile sa njim, tako da verujem da se na sudu ne bi ni pojavile - priča kaskader i dodaje:

- Ali, pitajte Dinčinu ženu Jelenu, ako hoće, ona može da vam ispriča, pošto se družila sa jednom od ove tri, sve je znala šta se dešava i koliko je Nenad maltretira. Takođe, žena Marka Bulata zna detalje vezane za drugu devojku. Mislim da je vreme sad da sve te žene sa javne scene koje se bore protiv nasilja nad ženama javno progovore šta znaju. On i ja smo se čak jedno vreme družili, snimio sam mu dva spota za džabe. Onda je on za mene pričao neke gluposti, pa je pljuvao svog menadžera - priča Uroš, a potom se osvrnuo na goruću temu Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića:

- Jako mi je žao Dejana zbog svega kroz šta je prošao. Ja sam ih čak savetovao oko rijalitija šta i kako da rade, pošto sam bio i imam iskustva. Dalila mi je drugarica, poznanica. Imali smo neki kao kontakt. Čak su mi bili slatki u trećoj sezoni 'Zadruge'. Užas je to što je uradila Dejanu! Ona je to sve planski uradila, odlučila je da ga ostavi, ali kao iskusan rijaliti igrač je odlučila to da uradi baš pred kamerama da bi bila u centru pažnje. Jako je ružno da uradiš takve odvratne stvari mužu - rekao je Uroš, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading