ALEKSANDRA SKOVALA PAKLENI PLAN! Nikolićeva ŽELI da navata Dejana na BEBU: Lagala sam da sam uzimala kontracepciju

Autor: Aleksandra Ivanović

Zadruga

26.02.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok Dejan Dragojević danima preispituje da li želi vezu s Aleksandrom Nikolić, ona mu je radila iza leđa, te ga je svesno lagala da je uzimala lekove za kontracepciju dok ih je, u stvari, bacala. Ona je rešila da po svaku cenu ostane s njim, pa je skovala plan da ga zadrži tako što će mu roditi bebu.

ALEKSANDRA SKOVALA PAKLENI PLAN!  Nikolićeva ŽELI da navata Dejana na BEBU: Lagala sam da sam uzimala kontracepciju

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Naime, Aleksandra je o trudnoći prvi put razgovarala s MC Aleks, kojoj je priznala da danima ne pije pilule za kontracepciju, kao što Dejan misli, već ih baca.

- Stalno sam gladna, samo bih nešto jela - požalila se Nikolićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

 

- Da nisi trudna, šta se dešava? Je l' ima šanse za tako nešto? Kada joj je starleta klimnula glavom, MC Aleks je shvatila šta želi da joj kaže, ali je ipak tražila potvrdu i upitala je da li koristi zaštitu.

- Ne znam da li sam trudna, nisam radila test. Nisam pričala s Dejanom o tome, on ništa ne zna. U stvari, on misli da sam pila one pilule, tako smo se dogovorili, ali ja sam ih bacala. Želim da ostanem s njim, volim ga - pričala je tiho Aleksandra, a kada je shvatila da je kamere snimaju i da će se za njenu tajnu saznati, razgovor je nastavila šapatom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

 

Inače, Aleksandra je priznala cimerki da je shvatila da je jedini način da zadrži Dejana da mu podari ono što Dalila nije, da mu rodi bebu. Zna da je nikad neće napustiti dok nosi plod njihove ljubavi i misli da će ga emocije prema detetu smiriti i trajno vratiti u njen zagrljaj. Plan krije danima, ali nakon jedne od brojnih svađa s Dejanom rešila je da ga sprovede u delo, kako je sama rekla MC Aleks, pilule za kontracepciju ne pije danima, i šanse da je već trudna su velike. Naravno, Dejanu zasad ništa nije rekla jer se plaši njegove početne reakcije, a i čeka da se potvrdi da je u blagoslovenom stanju jer, ako nije, plaši se da će on prozreti njen plan i ostaviti je. Priznala je da se plaši da joj to nikada ne bi oprostio, pa joj je najsigurnije da za sada ćuti. MC Aleks ju je zaprepašćeno posmatrala, pa joj šapnula da je njena tajna za sada sigurna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Tara palila Nenadove stvari

Tara Simov je napravila kurcšlus tokom svađe sa reperom Nenadom Aleksićem Ša i u naletu besa mu je unezvereno otimala stvari i zapalila svu garderobu. Odeća je gorela na više mesta u "Zadruzi", cimeri su bezuspešno pokušavali da je smire i urazume, a ona je u jednom trenutku plamen okrenula prema Nenadu da bi ga povredila.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Dalila se pojavila u spotu Snup Doga

Dalila Dragojević se oprobala i u ulozi modela. Naime, ona je učestvovala u snimanju spota poznatog američkog repera Snup Doga, ali video nije ugledao svetlost dana. - Na mene je naleteo neki čovek i pitao me da li bih učestvovala u spotu sa Snup Dogom. Ja gledam i mislim da me zeza. On mi je rekao da je menadžer, spot bi bio sniman na plaži, otišla sam na taj kasting i tu sam prošla. Snup Dog je onako nizak, mali, mršav... Nije moj tip onako nizak. Taj spot nikad nije izašao, jedino snimanje tog spota - pričala je Dalila u "Premijeri".

 
 
 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

26.02.2022 08:04

Ako tako ona radi - da ga laze, u slucaju da rodi , treba dete da prizna, a nju lazljivu budaletinu da sutne. Jer, jednom kad slaze, celog zivota ce lagati.