BANE ČOLAK OTKRIO POTRESNE DETALJE O OCU KOJI GA JE OSTAVIO: 10 godina se nisu čuli, a onda je saznao da ima POLUBRATA, Jasmina je prošla GOLGOTU zbog njega, pa je ZVERSKI UNIŠTIO! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

25.02.2022

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak prvi put u javnosti pred kamerama portala Republika.rs otkriva sve detalje o njegovom ocu koji ga je ostavio!

BANE ČOLAK OTKRIO POTRESNE DETALJE O OCU KOJI GA JE OSTAVIO: 10 godina se nisu čuli, a onda je saznao da ima POLUBRATA, Jasmina je prošla GOLGOTU zbog njega, pa je ZVERSKI UNIŠTIO! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

 

Rijaliti zvezda Bane Čolak i njegova lepša polovina i pevačica Ivana Krunić pred našim kamerama otkrili su do sada manje poznate detalje. Naime, Čolak do sada u javnosti nije pričao o svom ocu, koji ga je još kao malog ostavio sa bratom Bojanom i majkom Jasminom

Prvi put pred našim kamerama Čolak je izneo sve detalje, a podsetimo da je i njegova majka u svojoj ispovesti u okviru emisije ,,Iz doma zadrugara" otkrila potresne činjenice, koje možete videti klikom OVDE.

 

 

Jasmina je pričala pred našim kamerama o tvom ocu, ti nikada nisi pričao javno o tome. Da li imaš kontakt?

- Ne, oguglao sam, kao mlađi, kako da ti kažem, teško mi je padalo. Iskreno ću ti reći, i Jasmina i ja, i celokupna porodica nismo hteli da iznosimo javno. Nisam hteo da me gledaju kroz to, ja sam zdrav, prav i inteligentan, posedujem dosta kvaliteta, ne želim da me neko gleda kroz to. Kada mi je najviše trebao, nije bio tu. Kada smo klinci i kad se pobijemo na fudbalu, ja kažem da će mi doći mama, a ne tata. Nisam razgovarao sa njim pet godina, kada mi je bilo punoletstvo, imao je želju da odem kod njega da proslavimo. Bio sam tamo, ljudski je praštati, tada neka njegova obećanje o našem odnosu su pala u vodu, sada je prošlo deset godina od kada se nismo čuli. Otac mi je i kakav god da je, hteo sam da vidim kako mu je, čuli smo se pred ulazak u Zadrugu, ali sada od kada sam izašao, nije mi se javio. Navikao sam da nije tu, da ga nema u životu, jer je Jasmina toliki lav, uspela je da nadoknadi sve, da mene i brata Bojana izvede na pravi put!

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Bane Čolak

 

Znaš li koji je razlog zbog čega je došlo do svega?

- On je 2000. godine se ponovo oženio, dobio je mog polubrata Bogdana, sa kojim se čujem i viđam, ali on je bio nemaran i pre nego što se oženio. Nije odgovoran prema sebi, pa ni prema bližnjima. Mislim da je rano ušao u brak sa Jasminom, nije proživeo, nekako je od te zaljubljenosti u moju majku odjednom odlučio da dobija decu, ušao je jako nezreo u taj brak, jer je dolazilo do loših situacija. Bio je loš i prema deci. Zno je za vreme inflacija da ode ujutru po mleko, pa da se vrati uveče - govori Bane i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

Bane Čolak i Ivana Krunić

 

- Moja mama kada se ponovo oženio Jasminom drugom ženom, promenila prezime u Đorđević, vratila je devojačko, ali on se ponovo oženio, a koliko znam nije više ni sa tom ženom. Ja znam da ću ja biti najbolji otac, i vi znate kao novinare, i dosta nekih veza, ali prva osoba sa kojom najviše na svetu želim je Ivana. Dugo sam čekao dok ne nađem pravu osobu, za koju sam se borio, kao i ona i za mene! Sa druge strane, iako je loš brak, bolje je završiti taj brak, ali mi nije bilo jasno da završiš sa decom.

- Što kaže Jasmina, razvode se, kao da se razvode od dece - nadovezala se Ivana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading