KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NA SUDU ZBOG FIZIČKOG ZLOSTAVLJANJA! Bivša žena ga TUŽILA za NASILJE, on tražio POLIGRAF!

Autor:

Zadruga

25.02.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović tuži se sa bivšom suprugom koja ga je optužila za fizičko zlostavljanje.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NA SUDU ZBOG FIZIČKOG ZLOSTAVLJANJA! Bivša žena ga TUŽILA za NASILJE, on tražio POLIGRAF!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Profimedia

Kristijana Golubovića bivša supruga Ivana Golubović je optužila za zlostavljanje, a on trenutno vodi bitku za starateljstvo nad ćerkom Verom.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Kristijan Golubović na sudu

Pre nekoliko dana Kristijan je imao ročište na koje je otišao, ali se Ivana nije pojavila, a kako Kristina Spalević kaže, Ivana je Kristijana tužila za fizičko zlostavljanje i korišćenje nedozvoljenih supstanci, te je Golubović tražio da bude podvrgnut poligrafu kako bi se saznala istina.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, youtube.com/printscreen

Ivana Golubović tužila Kristijana

Kako Kristijanova sadašnja patnerka Kristina kaže socijalna služba je zakazala jer je Kristijanu onemogućeno da čestita rođendan ćerki i da joj poklone.

- Kristijan ima 6 svedoka iz svoje okoline koji su bili pristuni u trenucima njegovog odnosa sa Ivanom, tako da će sve izaći na videlo. Sve da stavimo na stranu, sutra i meni može da bude loš muž, ali loš otac nije sigurno i ne zaslužuje ovakav tretman u toj ulozi. Za rođendan smo pokušali da stupimo u kontakt sa CZR Kraljevo, sa čije strane se Kristijan sabotira u ovom slučaju otvoreno. Tri dana je pokušavao da ih dobije, namerno su ga diskriminisali i nisu hteli da se jave. Tako da torta i pokloni nisu uručeni maloj Veri. Nakon toga, Kristijan je bio jako tužan i depresivan - rekla je Spalevićeva.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Kristina Spalević otkrila detalje slučaja

- Ona u tužbi navodi da je uložila novac u renoviranje stana, a Kristijan je to uradio od prethodno zarađenog novca pre Zadruge. Navodi da je slala novac njegovom sinu, a iznos je daleko mali što postoji dokumentovano takođe. Za Kristijana takođe nije slala novac, iako je navela da je slala njemu. Bitna stvar je da je Kristijan na sudu zahtevao poligraf za sve tačke koje je ona iznela, da koristi psihoaktivne supstance i da je fizički zlostavljao - zaključila je Kristina za Srbija Danas.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading