DALILA U STRAHU, SAZNALA ŠTA JOJ FILIP CAR SPREMA: A onda priznala da je SPREMNA NA SVE zbog njega! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.02.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević otvorila je dušu, pa progovorila o odnosu sa Filipom Carem.

DALILA U STRAHU, SAZNALA ŠTA JOJ FILIP CAR SPREMA: A onda priznala da je SPREMNA NA SVE zbog njega! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević ogolila je dušu kod Drveta mudrosti i progovorila o situaciji sa Filipom Carem sa kojim je sada u vezi.

- Kako si Dalila? - pitalo je Drvo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- Dobro sam, s obzirom da nisam spavala uopšte, lepo se osećam. Raspoložena sam jer imam razlog. Sad Anđelu pitam što li je Car tražio Drvo, ona kaže pa mesečnica. Tako da je verovatno tražio zbog toga... To bi bilo jako lepo. Sa njama je stanje promennjivo. Najviše ima grmljavine, imali smo jutros raspravu, kao neko dete je, pita me neka čudna pitanja, šta je on sve mene pitao jutros, on mi kaže da mu znači što mu ja odgovorim, a ja više volim dela. Ja se nikada u životu nisam poljubila tako kako se poljubim sa njim. Isti smo, muška Dalila. Onda mi kaže da ga podsećam na njegovu mamu, a ja imam neki strah, ne znam ni sama. Stigle su nam neke slike od cedevite, i bila jedna slika gde ja plačem, a on stoji. A on mi kaže da je to bio trenutak kada me je ostavio, a on otišao u pušionicu i gledao video sa vrata, a prolazi mi jeza, ružan osećaj, a Maja me gleda sa strane teško mu bilo. I kaže mi da mu je jedno crnilo bilo pred očima, pa mi je ispričao jednu istuaciju od spolja. Da li je moguće da ja to nisam osetila i da ima osećam griže savesti. Ispriča on meni tako nešto što nije smo za stolom, posmtram ga kao veliku bebu. Razumem ga. Mislim da mu je ovaj puta stvarno stalo. Isto tako moram i sebe da kontrolišem - pričala je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Prvi put da se zbog nekoga menjam. Ja imam jednu dozu straha, ima i on, vidim ja da mu je stalo do mene, kaže da je ljubomoran i da mu smetaju pogledi koji nisu usmereni ka njemu - ispričala je Dalila.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aja

24.02.2022 12:50

Ova žena je baš kvarna i blesava. Veruje Caru zato što su isti karakter ili joj samo treba dok je u Zadruzi da igra igru do kraja jer je zbog novca prodala muža, roditelje, ugled, dušu...Ona u Crikvenicu neće sigurno, teško da će sa Milicom i sestrom ručati za porodičnim stolom. Sve više mislim da je Filip "žrtveno janje" a kad i on to shvati, bit će skandala. Kako Dalila jutros zna ko se krije iza glasa Drveta mudrosti? Šta još Dalila zna a da neznaju drugi zadrugari? Baš čudno!