NISAM BIO TU KADA SU JE ODUZELI: Huso Mujić sa suzama u očima progovorio o ćerki: PRIČAJU DA JU JE EMINA MALTRETIRALA KADA NISAM BIO U KUĆI!

Autor:

Zadruga

23.02.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huso Mujić je otvorio dušu u emotivnoj ispovesti.

NISAM BIO TU KADA SU JE ODUZELI: Huso Mujić sa suzama u očima progovorio o ćerki: PRIČAJU DA JU JE EMINA MALTRETIRALA KADA NISAM BIO U KUĆI!

Foto: printscreen/heavycur_zadruga

Dalila Dragojević je nedavno gostovala u emisiji "Premijera - Vikend specijal" pa je tako ispričala da je njen otac, Huso Mujić, kockar i pijanac.

Sada se oglasio Mujo i rešio je da otvori dušu o porodičnim tajnama, pa se za početak dotakao svojih sinova, za koje se pričalo da ih se odrekao:

Republika

Foto: printscreen/heavycur_zadruga

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević

- Ja se svojih sinova nisam odrekao. Meni je sin bio na pet dana pred Novu godinu sa ženom i sa detetom. A drugi me zove stalno iz Nemačke. Od trećeg imam poruku kada je Dalila pošla, u kojoj piše da se sestra javila iz Beča i da joj se brat javlja iz Beča da joj poželi srećan ulazak u „Zadrugu”. Razgovaram sa decom kad god hoću. Bog mi je svedok da od moje dece nema nijedno da ne govori sa mnom -  započinje Huso Ispovest za Objektiv, a potom se osvrnuo i na ćerku koju mu je oduzelo socijalno:

- Nisam bio tu kada su je oduzeli, bio sam u Beču i nju nije imao više ko da gleda. Jedno vreme sam plaćao ženu da je gleda, ali ona više nije mogla to da radi. Onda su oni nju oduzeli i je*iga, tako to ide… Bunio sam se, ali nije vredelo. Dete je tamo kod jedne dobre i ugledne žene. Očekujem sad, ovih godina, da se javi. Sada je stekla status da može da traži svoje roditelje - kaže Huso.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević

Fetah je bio izjavio nedavno da je ta ćerka bila maltretirana od strane Emine Mujić:

- Ne bih sa njim da se prepucavam. On ima svojih problema i treba o svojoj deci da misli. Bilo je maltretiranja, čujte, koja maćeha voli tuđe dete. Čaršija priča, svašta se pričalo, a gde ima dima, ima i vatre. Nisam lično to video, ali pričaju da je to radila kada ja nisam bio u kući - priča Mujić, a onda se osvrnuo i na Dalilu i na dan kada je napustio:

- To je bilo kasno uveče. Mi smo se malo posvađali. Hteo sam da se vratim u Šepak. Oni nisu hteli da se ja vratim. Majka nije htela da joj dozvoli da ide iz grada. Bio je sneg. Ja sam krenuo, upalio i otišao. Bilo mi je teško zbog Dalile, ali šta da radim. Ja nisam više mogao. Želeo sam da se vratim u svoje selo. Istina je šta je Dalila rekla, da sam imao problem sa kockom i alkoholom. Ali to je bilo pre nego što se ona rodila, od 1993. godine se to nije dešavalo - priča Huso koga je Fetah nedavno optužio da ga je prijavio u policiji.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalilina kuća u Šepku

- Šta ima on da misli. Pa to je video čitav svet. Policija je došla sama kada je videla neke gluposti. I onda sam ja rekao šta je i kako je. Verovatno će zbog toga ići na sud, ne znam šta će odlučiti policija u svom izveštaju. Znate i sami da je to krivično delo. Mrava zgazio nisam da se ja plašim toga. Ja ne želim da se svađam. Džaba pokrenuta svađa, bez veze. Šta on traži i što uopšte priča gluposti, ja ne znam. I zbog čega? - priča Dalilin otac i dodaje:

- Ova kuća gde sam ja sada, tu kuću su pravila moja braća, trojica njih. Ja sam želeo kuću da pravim, brat mi nije dozvolio, jer za nas dvojicu pored ove kuće nema potrebe da se pravi druga. E sad, ja kada sam došao u tu kuću, ona je bila skroz devastirana. Ja sam sve promenio, uveo grejanje i sve ostalo uradio. Ispred kuće, do lokala, uradio sam nove pločice, sve sam. Omalterisali smo kuću, postavili ogradu. On nikad nije banke dao. Njihov je lokal. On je plaćen. Nije banke dao, to zna čitav narod u selu ko je pravio ovu kuću i kako je napravio. Moj najstariji i pametni brat, njegov otac, uzme i prepiše njima jednu kuću ovde i ovu kuću prepiše na njegovu majku…. On ne zna ko je pravio kuću jer nije njegova kuća, ali bi da otme kuću. Na sreću, postoje za to i sud i zakon.

Republika

Foto: printscreen

Emina Mujić

Fetah je takođe tvrdio da mu je Huso uzeo hektar zemlje gde je izvor kisele vode i da mu nikada nije dao novac za to.

- I to laže. Dao je ovde 8.000 maraka kada mu je otac otvarao kuću i prodavnicu. Uveli su pločice i grejanje u lokalu gde ja radim. On tvrdi da je dao 25.000 evra. Pa gde je 25.000 evra u 100 kvadrata pločica i grejanja?! Za kombi, taj dečko što me duži hiljadu-dve, možda dve i po hiljade maraka, o tome nemam pojma. To se pojavilo posle 40 godina. Posle trideset i nešto godina kaže da mu ja dugujem dve hiljade, nije problem. Ostavio sam mu lokal, novi izlog isto toliko košta. Kupio sam novu peć za grejanje, to isto ostaje. Eto, tu ćemo to odbiti od dve hiljade maraka, nije nikakav problem. I ne sećam da mi je dao, ali ako je dao to, nije nikakav problem vratiti. Koliko sam ja njima davao, to uopšte nije ni bitno, ali nema veze, on se ničega ne seća.

Huso se potom osvrnuo i na aktuelna dešavanja u Zadruzi:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car

- Sve mi je gore i gore kada vidim ova bezvezna ponižavanja. Dete koje me ponižava. Ona nema gde i u koga da se zaljubi. To nije čovek, to je idiot. Ono pljuvanje, udaranje konzervom… Mogla je da završi u gipsu. Tu nema sreće. Ona je imala čoveka koji je bio najbolji - priča Huso i dodaje:

-  Nek živi ona ako hoće, al’ tog čoveka nek zaboravi. Može i svog babu da zaboravi ako se ne okani tog kriminalca. Spreman sam da je se odreknem. Ne mogu da pređem preko nekih stvari koje je sebi dopustila. Ja to više ne mogu da gledam jer proživljavam pravi pakao. Juče je polupao ovo, ono. Ja to ne gledam, ali mi izlaze informacije na telefonu. Ali neko mi nekada pošalje da vidim šta se dogodilo, a pratim i šta izađe u novinama - završio je Huso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading