SKANDALOZNE PREPISKE O BORINOJ AFERI SA TRANDŽOM: Jelena Batos OBELODANILA celu istinu, otkriveno da li je Neca KRIV za SNIMAK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.02.2022

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afera Bore Santane dobila je rasplet, sada je sve otkriveno!

SKANDALOZNE PREPISKE O BORINOJ AFERI SA TRANDŽOM: Jelena Batos OBELODANILA celu istinu, otkriveno da li je Neca KRIV za SNIMAK! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva, Republika.rs

Nakon skandala sa eksplicitnim snimkom, koji mu je namešten, kako tvrdi, Bora Santana otkrio je da je angažovao policiju i advokata da se pozabave tim slučajem.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jelena Batos

 

Međutim, i ostali zadrugari su stali na stranu Santane, pa se tako oglasila i Jelena Batos, koja je objavila prepiske sa navodnom, trans osobom iz Beča, koja je želela da namesti Bori aferu sa njom. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bora Santana

 

- E, ovako, ja moram da se obratim javnosti što se tiče Bore! Vi koji me pratite vi znate da ja ne mogu da ćutim na nepravdu niti se bavim lažima. Kada bi samo znali koliko ljud mi se dnevno javlja sa dokazima, porukama, slikama, ali uvek pokušavam prvo da reagujem kao čovek. Ja kada bi htela da se igram rijalitija svašta bih imala da kažem... Što se tiče Bore, ja sam za taj snimak znala već pre 4 meseca, kada mi je i bio pokazan. Prvo da napomenem ovde da nije Neca kriv uopšte već osoba koja radi sve da uđe u rijaliti. Neca nema ništa sa ovim snimkom to odmah da kažem. Meni je Neca žao, jer sve šta se desi, odmah se na Necu baca hajka da je on hakovao profil i pisao, to je čista laž! - napisala je Jelena i dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Batos o aferi Bore Santane

- Bora i ja nismo u dobrim odnosima, tako da nemam potrebu da ga branim uopšte, čak smo imali i svađe zbog Nece, tako da ako žemo iskreno, nismo u dobrom odnosu. Bora jeste bio u kontaktu sa dotičnom, ali nije znao da je muško! Ovde ni Bora, ni Neca nisu krivi, nego jedna osoba koja radi sve da uđe u rijaliti! Osoba sa snimka me je kontaktirala i ja sam na početku bila zgrožena, poverovala sam joj. Naravno tražila sam da mi pošalje sve dokaze, ali pošto dotična nije imala mozga da izbriše par poruka nego mi je poslala sve, brzo sam shvatila da želi da uđe u rijaliti da ga je slagala, da je on mislio da je žensko. I tu sam prestala da joj odgovaram! Kao što sam rekla, nisam zauzela nečiju stranu, samo sam na strani pravde i ne mogu da gledam kako se sada baca hajka na Boru, ali i na Necu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Milan panic

22.02.2022 07:01

Kkasicno nametanje polusveta