BORA SANTANA OTKRIO ISTINU O EKSPLICITNOM SNIMKU SA TRANS OSOBOM: Bivši zadrugar angažovao POLICIJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.02.2022

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana našao jse u epicentru skandala!

BORA SANTANA OTKRIO ISTINU O EKSPLICITNOM SNIMKU SA TRANS OSOBOM: Bivši zadrugar angažovao POLICIJU! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Naime, na društvenim mrežama pojavio se eksplicitni snimak zbog kojeg optužuju Boru Santanu da, navodno, putem video-četa razmenjuje lascivne reči s transvestitom i onaniše. Tim povodom kontaktirali smo Boru, koji tvrdi da na spornom snimku nije on, da reči koje su citirane priča nisu njegove, te da je žrtva nameštaljke zbog koje će, kako nam je obećao, pravdu isterati sudskim putem.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

 

- Namešten sam, nikakva trandža, nikome ja nisam govorio: "Daj mi ga", to je fotomontaža! Ide tužba, ozbiljna krivična prijava u policiji. Zabole me da li je trandža ili žensko, iznameštan sam, kraj! Svi koji su umešani, biće tuženi, kraj! Dosta sam ja ćutao i trpeo da mi pakuju svakakve afere, e sad će svi koji su umešani u ovu nameštaljku odgovarati na sudu - rekao je vidno izrevoltirani Bora za Pink.rs, a potom dodao:

- Po savetu mog advokata neću davati bilo kakve izjave i komentare dok se situacija pravno ne reši, s obzirom da ću radi zaštite svojih prava i interesa pokrenuti postupke pred nadležnim organima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading