BOLJE JE ŠTO SE DETE NIJE RODILO, NAPATILO BI SE: Dalila Dragojević otvorila dušu o GUBITKU BEBE, gušila se u suzama, pa ŠOK IZJAVOM zatvorila temu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.02.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević otvorila je dušu o gubitku deteta, pa otkrila da li žali što nije dobila bebu tokom odnosa sa Dejanom Dragojević.

BOLJE JE ŠTO SE DETE NIJE RODILO, NAPATILO BI SE: Dalila Dragojević otvorila dušu o GUBITKU BEBE, gušila se u suzama, pa ŠOK IZJAVOM zatvorila temu! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević otkrila je sve detalje o odnosu sa Dejanom Dragojević, njenim bivšim suprugom u emisiji ,,Premijera - Vikend specijal".

- Ne mogu da kažem da mi je najveća ljubav, sa njim sam ostvarila sve što nisam ni sa jednim bivšim momkom. Da mi je ostao urezan kao dobar čovek, jeste. Moja najveća zaljubljenost je Filip. Ja sam bila zaljubljena u Dejana, bila sam spremna da uradim za njega sve i svašta

Da li je Dejan živeo od tvog novca?

Republika

Foto: RTV Pink

Dalila i Dejan Dragojević

 

- Da kažem da sam se više trudila i zalagala, bila sam aktivnija na društvenim mrežama, nije bio neko ko je hteo da se bavi time. Ja sam gledala na Dejana kao nekog sa kim ću biti do kraja života, ali ne mogu ja da upravljam sudbinom, od nje se ne može pobeći.

Život sa Dejanom kakav je bio?

- Jako lep, ali verovatno nije bio dovoljno čvrst odnos, čim se desilo ovo. Kod nas je uvek bilo 50 - 50 ljudi koji su nas voleli ii nisu. Nekako, sad kad gledam ovo, kao da sve radi zbog naroda. Ja njega nisam tako zamišljala. U našem odnosu je sve valjalo. Ja mislim da je bila obostrana ljubav, ali da se to vremenom pretvorilo stvar navike. Bilo je tu i strasti, ja kada bih pričala o tome, ja bih lagala. Da mogu da vratim vreme, meni se ne bi desio ulazak u rijaliti, ali kada sve svedem, sve je ovako trebalo da se desi.

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

Dalila i Dejan Dragojević Zadruga 5

 

Kako si podnela gubitak deteta?

- Ja ću reći trudnoću, nije dete, hvala Bogu. Onako, huh, jao, kako je to teško bilo. Toliko je bilo borbe, to je bila vantelesna oplodnja, prolazila sam kroz veoma dug proces, retko je da ti se iz prvog puta desi, meni se desilo. Svi ti doktori kada su mi čestitali, plakala sam, plakao je i Dejan i doktori i baš je bilo onako. E, posle toga nastaje celi haos, kada saznajem da je beta stala i da ne raste i da to nije dobar znak. Bilo mi je jako loše tada, ja sam sebe već videla kao majku, ja sam počela da kupujem kreme za strije, sad mogu da uzimam sve to što uzimaju trudnice, verovatno je bilo sve prebrzo, a doktor mi je rekao da ne žurim, da nije to odmaklo, da se ne radujem toliko, a ispostavilo se na kraju eto... To mi je najveći životnih gubitak, zato što sam videla sebe kao majku. Ja znam da tom detetu ne bi falila ljubav! Sama pomisao da imaš još četiri embrija zaleđena, a zbog toga moraš ogroman proces da prođeš, a posle svega, ne znaš kako sve to.

Da li ti je žao što iz odnosa sa njim nemaš dete?

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević Zadruga 5

 

- Žao... Ja mogu da kažem da mu ne bi falilo ljubavi sa moje strane, to je teško pitanje, iskreno da ti kažem. Pa, iskreno ću reći, ne znam, stvarno. Ne verujem da bi dete sačuvalo odnos. Iskreno, mislim da je bolje. Ovako ću ti reći, ta trudnoća kada se desila, da je trebalo da ostane to tako, ostalo bi. U trenutku kada sam to izgubila, ja sam mu rekla ko zna zašto je to dobro, a sada kažem da je najbolje za oboje što nije došlo do toga. To je najbolji odgovor, jer bi se to dete toliko napatilo i da ne bismo bili primer pravih roditelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Veljko

21.02.2022 06:33

Neiskreno ga želela.