ŠA JE MOJ STARI PACIJENT, ON JE PEDOFIL: Stručnjak otkrio u kakvim je problemima Nenad Aleksić, AFERA iz Zadruge RASKRINKANA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.02.2022

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Karan kao rijaliti stručnjak iznela je miišljenje o Nenadu Aleksiću Ša.

ŠA JE MOJ STARI PACIJENT, ON JE PEDOFIL: Stručnjak otkrio u kakvim je problemima Nenad Aleksić, AFERA iz Zadruge RASKRINKANA! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Pevačica i bivša zadrugarka Saška Karan je oplela po aferi ''Šarmonika'', pa brutalno komentarisala starog neprijatelja, repera Nenada Aleksića Ša, čiji sukob datira još iz ''Farme 4''.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Saška Karan

 

- On je moj stari pacijent. Ništa se nije promenilo, to je jedan klošar, matori reper. Tara je kao mlada, ali ne mogu ni to da opravdavam. Ša, Tara i Monika, nebitno koja, sve je to isto. On je matori pedofil! Koliko Tara ima godina, 21, dete, devojčica. On matori jarac blizu kao ja. Matori jedan jarac! Uličar, nevaspitan, to je pokazao i u ovoj Zadruzi. Zacopao se u devojčicu, a ona ga vrti oko malog prsta. Glupander jedan, ali tako mu i treba. Neka je sve prokockao i neka ga je odrala. Dokle god ima ovaca biće i šišanja. Definitivno jedan matori pedofil. Dokle god ga ne izmuze i ne iscedi kao limun, e onda će da ga šutne - zaključila je Saška Karan u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Monika Jovanovska, Nenad Aleksić Ša, Tara Simov

 

- Vidi se da ga je vaspitala ulica. On jednostavno izigrava mangupa, međutim nema šlifa, ne ide mu to, nema on to u sebi - zaključila je Saška Karan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Marina

20.02.2022 09:50

Postalo je popularno optuziti nekoga da je pedofil