DEJAN DRAGOJEVIĆ SE DAVI U CRNOJ MAGIJI: Otkriveno na koji način mu je VRAČANO, a samo jedna osoba može da mu POMOGNE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.02.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Rivas otkrila je šta je sve rađeno nad Dejanom Dragojevićem.

DEJAN DRAGOJEVIĆ SE DAVI U CRNOJ MAGIJI: Otkriveno na koji način mu je VRAČANO, a samo jedna osoba može da mu POMOGNE! (FOTO)

Foto: ST/N. Madnić, Pixabay

Pevačica i rijaliti zvezda Vesna Rivas u poznatoj emisiji otkrila je sve o bajanju i crnoj magiji koja je pomutila navodno razum Dejanu Dragojeviću. Vesna Rivas je u detalje objasnila kako funkcionišu "obredi" crne magije, kao i kako se primenjuju, ali i koja je magija "bačena" Dragojeviću

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 

- Kada pričamo o magiji, to bismo mogli do sutra, jer postoje mnoge vrste. Postoji kletva, postoji životinjska ili mrtvačka magija - počela je Vesna.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vesna Rivas

 

- To životinjsko, kako mi kažemo je nešto što se baje i što se radi preko životinjskog. Ima i na nogice kokošije, na jajač na ljuske jajeta, na zmijsku košuljicu, onda, to su najteže magije od životinjskih, koje se rade na utrobu nerođenog mačeta, znači ubiju trudne mace i onda se u njihovu tu kožicu uvija i prebaja, onda se taj neko ponaša kao Dejan. - rekla je Vesna za Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Marinko

19.02.2022 10:04

Magije, magije, magije crne.