Novinarka SRPSKOG TELEGRAFA kod Misice OPLELA PO ZADRUGARIMA: Melina bez dlake na jeziku o odnosu DALILE I CARA! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

17.02.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija u produkciji Republika TV-a, svakog četvrtka u 20 časova na portalu i Jutjub kanalu Republika.rs, sa najaktuelnijim temama i gostima iz rijaliti šou programa Zadruga. Ove sedmice kod Misice u studio stiže novinarka Srpskog telegrafa Melina Gvero!

Novinarka SRPSKOG TELEGRAFA kod Misice OPLELA PO ZADRUGARIMA: Melina bez dlake na jeziku o odnosu DALILE I CARA! (VIDEO)

Foto: Milan Kostić

Jovana Ljubisavljevljić, alijas Misica, ove nedelje u emisiji “Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević”, ugostila je novinarku dnevnih novina Srpski telegraf, Melinu Gveru koju imate priliku da gledate subotom kao gosta ispred naše medijske kuće u emsiji “Pitanja novinara”.

Melina je kao I kada gostuje u Zadruzi govorila svoje mišljenje o dešavanjima u Beloj kući. Misica se trudila da od Meline izvuče neku pikanteriju koja se nije još našla u javnosti, ali se Melina nije dala.

Foto: Republika.rs

Jovana Misica i Melina Gvero u emisiji

Devojke nisu zaobišle ni najaktuelniju temu ove sezone, a to je ljubavni par Dalila Dragojević, eks Mujić, i Filip Car. A, kakve su komentare dale i o čemu su sve pričale pogledajte u videu na početku teksta!

BONUS VIDEO: 

Dalila je ULIČARKA, odron ženskog roda! Haos kod Misice u emisiji!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Aja

17.02.2022 19:58

Bravo devojke! Melina, kao i uvek, ima fantastične komentare za događaje u Zadruzi, objektivna je i nepristrasna. Jovana je odlična u ulozi voditelja a i odlično analizira događaje i učesnike Zadruge.

Ljiljana

17.02.2022 20:53

Melina je jedna od najpametnijih novinara. Jovana divno si vodila ovaj razgovor

Mara

18.02.2022 01:59

Najbolja emisija, divno vas slusa ti i gledati

Mara

18.02.2022 02:00

Najbolja emisija, divno vas slusa ti i gledati