DEJAN I DALILA DISKVALIFIKOVANI IZ ZADRUGE: Kulminacija brutalnih svađa dovela je do DEFINITIVNOG KRAJA, NISU IZDRŽALI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.02.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević bili su diskvalifikovani pre dve godine iz Zadruge kad su svojevoljno napustili imanje!

DEJAN I DALILA DISKVALIFIKOVANI IZ ZADRUGE:  Kulminacija brutalnih svađa dovela je do DEFINITIVNOG KRAJA, NISU IZDRŽALI! (VIDEO)

Foto: youtube printscreen

Peta sezona rijalitija "Zadruga" će ostati upamćena kao najgledanija i najšokantnija sezona do sada.

Glavni akteri koji su odgovorni za neverovatni uspeh televizije Pink su Dalila i Dejan Dragojević, kao i Filip Car.

Ljubavni trougao, preljuba, odnosi pored bračnog partnera, svađe, cepanje glave, samopovređivanje je samo delić svega što publika gleda i prati više od pet meseci.

Ipak, manje se zna da su Dalila i Dejan bili učesnici i treće sezone ovog formata koji Dragojevićima i nije doneo neku znatnu popularnost.

Republika

Foto: youtube printscreen

Dalila Dragojević

 

Ono što je ostalo najgledanije i najkomentarisanije iz te sezone jeste njihov sam odlazak i to samoinicijativni zbog kojeg su diskvalifikovani.

Oni su preskočili kapiju i pobegli obezbeđenju i čuvarima, a sve se to dogodilo 11.januara, pre tačno dve godine.

Kako će se ovoga puta kotirati ostaje nam da vidimo, a mi vas podsećamo da je tokom trajanja ovog formata publika često tvrdila kako je Dejan začaran.

Sve to se "podgrejalo" onog dana kada je Dalila spalila njegove igrčake i stvari, te su gotovo svi tvrdili da je to ritual sa vatrom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading