ŠA SAZNAO ZA SMRTNI SLUČAJ, BOL GA RAZNELA U DELOVE: Reper ne može da dođe sebi, TUGA DO NEBA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.02.2022

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša saznao je za smrtni slučaj koji ga je izuzetno potresao.

ŠA SAZNAO ZA SMRTNI SLUČAJ, BOL GA RAZNELA U DELOVE: Reper ne može da dođe sebi, TUGA DO NEBA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slavni srpski reper Dalibor Andonov, kog svi znaju po nadimku Gru, poginuo je 2019. godine kod Nautičkog kluba „Zemun“ nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu. Njegove kolege se ni danas nisu oporavile od njegove smrti, kao ni porodica. 

Republika

Foto: printscreen

Dalibor Andonov Gru preminuo

 

Tada je cela javnost ostala u šoku i neverici, a svi su očekivali da će se pojaviti vest da je sve to bila šala. Jedan od Gruovih velikih prijatelja je reper Nenad Aleksić Ša koji je tada ispričao koliko je teško podneo čitavu situaciju. 

Malopre sam čuo i stvarno sam u šoku, nekako ne mogu da poverujem u to, a opet istina je i to surova. Žao mi je što se to desilo, bio je super momak i takvog ću ga i pamtiti, naravno između ostalog i po pesmama koje su ostavile trag. Ne znam sta da kazem, šok stvarno -  rekao je tara Ša za Espreso, pa dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Nenad Aleksić Ša

Majke mi ne mogu da verujem, tuga. Baš je voleo ekstermne sportove, ali opet da znaš da će te to koštati života, ne možeš da pretpostaviš, sudbina, nema drugo- rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading