AFERU SA TOMOVIĆEM JE SAKRILA, A OVOG CRNOGORCA KRIJE KAO ZMIJA NOGE: Maloletna Milica čuva PRIVATNU fotku sa ovim zadrugarom, Mensuru je prećutala sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.02.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović pored afere sa Vladimirom Tomovićem, krije slabost na još jednog crnogorskom zadrugara.

AFERU SA TOMOVIĆEM JE SAKRILA, A OVOG CRNOGORCA KRIJE KAO ZMIJA NOGE: Maloletna Milica čuva PRIVATNU fotku sa ovim zadrugarom, Mensuru je prećutala sve! (FOTO)

Foto: e-stock, instagram

Maloletna zadrugarka Milica Vesellinović pored toga što je bila veliki fan rijalitija ,,Zadruga", oduvek je želela da se nađe među poznatijim muškarcima koji su se našli na spisku takmičara. Na početku pete sezone Milica je uplovila u ljubavnu vezu sa Mensur Ajdarpašićem, no to se završilo dosta neslano. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, Republika.rs

Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović

 

Međutim, ono što Milica debelo krije kako o javnosti, tako i od Ajdarpašića jeste treći Crnogorac na čijem spisku se ona našla. Njena afera sa Vladimirom Tomovićem je nadaleko poznata, ali da je ikada spomenula da ima privatnu fotku sa Markom Janjuševićem Janjušem?

Portal Republika.rs došao je do fotografije na kojoj su Milica i Janjuš pozirali, a tu fotku Veselinovićeva i te kako čuva u svom telefonu. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Milica Veselinović i Marko Janjušević Janjuš

 

- Milica nikada ne bi bila sa Janjušem, nikada ga nije gledala na taj način, ali joj se dopao ovako, fizički, ona voli visoke momke, a očigledno i da je slaba na Crnogorce, a ko nije? Eto, ta fotka je nastala proletos, kada su trebali da uđu u Zadrugu, ona je to sačuvala u telefonu i nikada nije htela da obriše fotku. Ne znam šta ona misli, ali očigledno da je to prećutala Mensuru, koji tada, kao ni sada nije ni znao da postoji ova fotografija - govori izvor blizak Milici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Dina

13.02.2022 04:45

Janjuš nije Crnogorac. Čovek je iz Prijepolje, to je u Srbiji. Proverite mape pre pisanja teksta.

Odgovori 12 2
milan

13.02.2022 13:04

Neobrazovani i neinformisani novinari, nemate pojma o cemu pisete. Janjus nije Crnogorac, Prijepolje je u Srbiji. Sramota za novinare, takvo neznanje je nedopustivo!