DALILA STAVILA TAČKU NA ODNOS SA CAREM! Filip je podržao u svemu: SLAŽEM SE, DRAGO MI JE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.02.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je ostavila Filipa Cara, a on ju je podržao.

DALILA STAVILA TAČKU NA ODNOS SA CAREM! Filip je podržao u svemu: SLAŽEM SE, DRAGO MI JE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević je u toku sinoćnje emisije javno ostavila Filipa Cara, a onda je ustao i on kako bi prokomentarisao ovu izjavu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car priča o Dalili Dragojević

- Slažem se sa svime što je rekla, drago mi je da je ona to ispričala, da nisam morao ja. Neće mi se ništa više stavljati na teret i da ispada da ja radim nešto loše. Jedino bi ispravio to za pirinač, jer je ja stalno nudim da jede, a ona je po ko zna koji put prošla pored mene i ništa nije uradila. Pre nekoliko dana je rekla da sam samo ja taj koji može da joj pomogne a sada ispada da ja pi*am po njenoj glavi. E, da ne bi ispalo tako, poslušaću je. Složio sam se sa ovim što je pričao Dejan jer je dečko pričao realno. Ona u podsvesti zna da ono što je juče uradila, nije bilo ispravno i to pola kuće to misli, a sada ćute. Očigledno da ona ne može da promeni neke stvari kod sebe, koje kod mene izazivaju bes. Kada vidim šta radi ja ne mogu da reagujem normalno. Ako je nekoga ostavila u prošlosti neka ostane tamo - govorio je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević priča o Filipu Caru

- Ova reakcija u pušioni na reklamama, normalno sam joj se obratio... To okretanje leđima, mene navodi na bes i onda bismo pričali kao dva idiota. Ona se tri dana normalno ponašala a posle se vratila na stranu. Mislim da meni ne može zameriti ništa, jer ona to radi. Kada već neke stvari ne može da ispoštuje, poštenije je ovako. Bolje tako, nego da kaže da neće da provocira Dejana, a onda to isto uradi. Ona meni da kaže da joj smeta komunikacija sa nekom zadrugarkom ja to ne bih radio... Čak je i bežanje iz prodavnice prebacila na mene - žalio se Filip.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car priča o Dalili Dragojević

- Od mene niko neće dobiti scene, niko neće doživeti da devojku počupam ili udarim, to nisam ja. Da ja ne bih ovde imala kavez koji je zatvoren... jer ako ja pogledam levo, to je peckanje, ako pogledam desno opet je peckanje... Niti mene interesuje taj odnos tamo, niti Aleksandru diram... Dejanu sam postavila to pitanje jer je to bila igrica, a smatram šta god da sam ga pitala bilo bi da sam provocirala. Ja samo želim normalno da živim, a da nemam neke pretnje. Da ne bi mislila o njegovoj diskvalifikaciji, lepo fino distanca. Da se ja spuštam ovde, da bi mi neko rekao da bi me ponovo pljunuo i na sve to i 'popi*ao'... Da opet doživljavam i ovo sa Sandrom Rešić, ne pada mi napamet... Zahvaljujem mu se što mi je pomogao da izađem iz stanja iz kog sam izašla, ali od danas je kraj - rekla je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading