DEJAN JE NAJVEĆI FOLIRANT! Bane Čolak RASKRINKAO ljubavni trojac i obelodanio sve TAJNE Bele kuće: CAR NE MOŽE DA GLEDA DALILU OČIMA! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

08.02.2022

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak bio je gost portala Republika.rs i tu priliku iskoristio da raskrinka sve zadrugare i otkrije tajne Bele kuće.

DEJAN JE NAJVEĆI FOLIRANT! Bane Čolak RASKRINKAO ljubavni trojac i obelodanio sve TAJNE Bele kuće: CAR NE MOŽE DA GLEDA DALILU OČIMA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Bane Čolak napustio je petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' zbog zdravstvenih razloga, a sada je sa svojom devojkom Ivanom Krunić bio gost portala Republika.rs i tom prilikom otkrio sve tajne Bele kuće i zadrugara.

Bane je otkrio da je većina zadrugara isfolirano i da su na sve spremni zbog para, pa i da prodaju svoj život i daju ga na tacni, a onda otkrio i šta misli o ljubavnom trojcu.

- Ja jedino što tamo vidim jeste paklena trojka, trojac bez kormilara, Aleksandra je nebitna. Car koji ne može Dalilu da gleda očima, a mora da bude sa njom da bi oprao sebe od svega, kako ju je ostavio i kako je ovakav i onakav, a ne može da je gleda očima i vređa je svaki dan, a ona koja, ne znam tačno šta joj je u glavi, ali mislim da ona voli da je vređaš, očigledno uživa u tome, normalna nije. Dejan koji i dalje voli Dalilu, ona je njemu jednom priliko rekla ''volela bih da budeš sa nekom devojkom, da budemo jedan-jedan i da počnemo ponovo'', tako da mislim da je on sad samo izjednačio i vratiti se njoj - rekao je Bane i dodao:

Republika

Foto: Republika.rs

Bane Čolak o Dejanu i Dalili Dragojević

- On je najveći folirant od svih njih, sve kalkuliše, razmišlja u napred. U ''nervnom rastrojstvu'' hoće da skoči u jezero, a pre toga skine bubicu pa skoči u jezero, pa care kad si u nervnom rastrojstvu ne razmišljaš ni o bubici, ni o mami ni o tati, nego se zaletiš i skočiš u jezero, ako ti je do toga.

Republika

Foto: Republika.rs

Bane Čolak o Dejanu Dragojeviću

Čolak ne krije da je noć kada je Dejan sebi iskasabio glavu bila užasna.

- Bio sam na vratima pušionice kad se to desilo. Malo je nelogično, on je video da se Dalila ponovo loži na Cara, njihove poglede, dobacivanja, njeno indirektno pominjanje Cara, on je to video, pa je verovatno tog momenta eskaliralo, jer nije mogao da shvati šta je sebi dozvolio. Ali kakav god ja bio, meni je i to izgledalo kao fejkčina jer si svestan da te žena vara, ti daješ šansu, ona opet gleda i ti čekaš Srpsku Novu godinu da sebi razbiješ glavu.

Šta su Bane i Ivana još rekli pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
mili

08.02.2022 23:03

od ovo dvoje ko je veci folirant

Odgovori 10 0