DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI KOJA JE ŠOKIRALA SRBIJU: Janjuš razvalio vrata i napustio rijaliti, ZA SVE JE KRIVA ONA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.02.2022

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš diskvalifikovan je iz Zadruge, a sve zbog odnosa sa Anom Korać!

DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI KOJA JE ŠOKIRALA SRBIJU: Janjuš razvalio vrata i napustio rijaliti, ZA SVE JE KRIVA ONA! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

 

Republika

Foto: Youtube printscreen

Janjuš napustio Zadrugu

 

Marko Janjušević Janjuš  je u Zadruzi 1 razvalio vrata u ekonomskom delu dvorišta i napustio Zadrugu, a sve zbog Ane Korać. Zbog ovog postupka, on je svojevremeno diskvalifikovan iz najgledanijeg rijaliti formata na ovim prostorima.

Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Janjuš samoinicijativno napustio Zadrugu i da je diskvalifikovan. Janjuš je po ugovoru dužan da plati odštetu od 50.000 evra Televiziji Pink zbog prestupa koji je napravio. Želimo da zahvalimo Žutom jer se potrudio da popravi ono što je razvaljeno. Šaljemo ti 3.000 kao nagradu - pisalo je tada u pismu koje je pročitala voditeljka Katarina Nikolić.

Ana Korać, kao njegova najbolja drugarica tada u rijalitiju nije imala nikakvu reakciju zbog ovog obaveštenja, iako je ona bila direktan krivac zbog njegovog napuštanja rijalitija.

Detaljnije o svemu što se dešavalo, pogledajte u snimku koji sledi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading