POTRESNA ISPOVEST DEJANA DRAGOJEVIĆA O MAJČINOJ BOLESTI! U suzama otkrio sve o DETINJSTVU i BOLU koji je naneo Biljani: Najviše je patila zbog mene! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.02.2022

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević otvorio je dušu i ispričao sve o životu i detinjstvu!

POTRESNA ISPOVEST DEJANA DRAGOJEVIĆA O MAJČINOJ BOLESTI! U suzama otkrio sve o DETINJSTVU i BOLU koji je naneo Biljani: Najviše je patila zbog mene! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Zadrugar Dejan Dragojević u velikoj životnoj ispovest u emisiji ,,Premijera" otkrio je sve detalje o njegovom životu, kao i o tome kako se osećao kada ga je otac Goran napustio i ostavio sa majkom, bratom i sestrom. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dejan Dragojević Zadruga 5

 

- Tuga me je naučila da cenim ljude koji su uz mene, desilo se da sam okrenuo ljudima leđa, koji su se opet vratili da budu uz mene kada m je bilo najteže. To me je naučilo da cenim sebe! Ko je tužan, ne ceni dovoljno sebe, ne može to niko da ti uzme. Na osnovu svega što mi se desilo, to je pet godina okrenut sam bio nekako najvažnijem u životu, a to je porodica, ja sam je se odrekao, a podigli su me iz pelene, okrenuo sam glavu ni zbog čega, kajem se. To su stvari koje će mi trebati da preguram sam sa sobom. Ne mogu sebi da ubacim u glavu da sam to mogao - ispričao je Dejan, pa nastavio o detinjstvu:

- Detinjstvo mi je bilo super, stvarno nekako, imam starijeg brata i sestru, uvek je bila ludnica kod nas, bili smo kao mlada porodica. Bilo mi je prelepo, društvo, nekako sve mi je. Ja sam '95 godište, ne znam što pišu '96. Kada sam krenuo u školu, čupnuo sam godinu, pa sam krenuo sa godinu dana mlađim. Nije mi ništa nedostajala, bili su mi brat i sestra tu, ja sam bio najrazmaženiji, najviše sam bio vezan za mamu i držao sam je za suknju. Mama mi je bila kao drug, nekako sam sa njom o svemu pričao, tata ne, ona je bila opuštena. To mi je najviše odgovaralo. Ja sam sve govorio i kada se potučem, i loša ocena, samo mi je bio problem roditeljski, ali sam bio mamino mezimče. Ona je žena koja je najviše patila zbog mene, najviše sam joj bola naneo! Da sam je poslušao, bilo bi sve drugačije u životu... Mamu nisam video tri godine, a sada sam ih skoro video! Promenila se, ostarila je, vidim da joj nije dobro! Hteo sam da joj kažem da je volim, ali šta bi to promenilo? Izvini, ja ne znam šta mogu! Reči ne vrede ništa, ako dela ne postoje! Ja ću pokušati da moja dela budu onako kako treba!

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dejan Dragojević Premijera

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading