ODNOS NAM JE BIO KATASTROFALAN I BOLESTAN: Mina Vrbaški ISPONIŽAVALA Mensura Ajdarpašića i Milicu Veselinović!

Autor:

Zadruga

06.02.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški oglasila se kako bi prokomentarisala novu svađu Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića u kojoj se pomenulo njeno ime.

ODNOS NAM JE BIO KATASTROFALAN I BOLESTAN: Mina Vrbaški ISPONIŽAVALA Mensura Ajdarpašića i Milicu Veselinović!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maloletna zadrugarka Milica Veselinović konstantno u svađama između nje i Mensura Ajdarpašića pominje i njegovu bivšu devojku Minu Vrbaški, a sada se oglasila i bivša zadrugarka.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Mina Vrbaški, bivša zadrugarka

Naime, Mina ne može više da trpi da se njeno ime provlači konstano u rijalitiju, pa je tako ispričala kako je gledala na sinćnu svađu između Mensura i Milice:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić

Pitam se da li može bar jedna svađa da prođe, a da se ja ne pominjem i to vrlo ružno? Al ovako, na prvom mestu odakle Milici ideja da sam ja bilo koga tukla i ne znam šta radila... I šta njoj tačno smeta, pa ne može ništa bolje da smisli kada se svađa nego mene da pljune! E sledeća stvar sa kojom ću se složiti i to sa Mensurom je da nam je odnos bio katastrofalan, bolestan, loš po oboje (ne samo po njega kako on kaže)! Ne slažu mi se ni njegove tvrdnje da sam bila poslušnija sa izjavom koju je rekao Milici da smo nas dve iste i da smo mu radile iste stvari! Pa samo kroz primer hrane, delili smo bukvalno jedno parče hleba, dok nekima sada je najbitnije da ima kafu i cigarete - rekla je Mina, pa nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović Zadruga 5

- U svakom slučaju, sa svojim izborima neka se bore sami, ja sam se borila sa svojim sama i sama platila! Nadam se da će me ubuduće izuzeti iz svađa bilo koje vrste, postalo je dosadno - zaključila je Mina za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vuk

06.02.2022 09:18

Milica imitira Minu. A Mensur je isti nasilnik u svim vezama.