MITROVIĆKA NAMESTILA ČOVEKU ZATVOR, PA DOBILA 35. 000 EVRA? Došli smo do Viktorijine ŠOK prepiske, skandal koji se ne pamti u RIJALITIJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.02.2022

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale su prepiske između Viktorije Mitrović i njenog bivšeg muža Roberta Mitrovića.

MITROVIĆKA NAMESTILA ČOVEKU ZATVOR, PA DOBILA 35. 000 EVRA? Došli smo do Viktorijine ŠOK prepiske, skandal koji se ne pamti u RIJALITIJU! (FOTO)

Foto: E-Stock

Viktorija i Marko

Viktorija Mitrović preko noći postala je poznata po teškoj životnoj priči, koja je šokirala region. Vest da ju je sveštenik silovao i maltretirao naježio je sve gledaoce rijalitija ,,Zadruga 5". No, njen bivši suprug Robert Mitrović odlučio je da otkrije njegovu stranu priče o Viktoriji, tvrdeći da do skandala nikada nije ni došlo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Viktorija Mitrović plače u Zadruzi

Portal Republika.rs došao je do prepiski između Viki i njenog bivšeg muža, u kom on navodi da je nekom čoveku namestila zatvor, što ona potvrđuje, a kasnije dodaje da na račun dobija 35. 000 evra. Mi smo kontraktirali Roberta koji nije želeo da daje izjave na ovu temu, osim da će se vremenom dokazati ko je zapravo njegova bivša supruga.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Viktorija Mitrović

Sa druge strane, porodica mlade zadrugarke otkriva da Viktorija nikada nije nikome napravila štetu, te da u životu se nije bavila najstarijim zanatom, o čemu svedoče i njihova gostovanja u medijima, pa su se čak oglasili i za naš portal. Viktorijina baka Regina tvrdila je da su svi navodi njenog bivšeg supruga netačni.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Viktorija Mitrović Zadruga 5

- Ma to nije istina, ja da vam kažem, to su gluposti, čovek želi samo da joj se sveti, da bi od nje napravio nemarnu majku. To da je ona ,,nemarna" govori činjenica da je unapred obezbedila dete za vreme dok bude u rijalitiju i potpuno je sve angažovala i za rođendan, i za Novu godinu, prosto na sve je mislila. Mislim, to što ćerka neće da vidi oca, to vam sve govori, čak sad i kada Viki nije tu i kada, da uzmemo u obzir da ne sme da kaže. Te poruke, mislim glupost, to danas može na svakakve načine da se protumači, namesti, da je Viktorija takva, pa već bi se sve o tome pisalo i pričalo - izjavila je Regina za Republika.rs.

U nastavku možete videti u celosti prepisku do koje je došao portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Vuk

06.02.2022 09:43

Užasna je!

Nadica

06.02.2022 13:09

Ne mora ništa da kaže njen bivši muž, ali je očigledno da je devojka ološi dno-dna! Pre svega, izgleda kao da se nije kupala mesec dana! Neko ko je preživeo onakvu traumu, ne ponaša se ovako. Ovakve treba podvezati, da se ne razmnožavaju, jer je grehota da deca imaju ovake majke-mačke!!!