ALEN HADROVIĆ NAKON TRANSPLATACIJE KOSE NE LIČI NA SEBE: Plastičari mu radili o glavi, a rezultat ŠOKIRAO javnost! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.02.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen Hadrović nakon operacije u Turskoj, na kojoj su mu doktori odradili transplataciju kose ne liči na sebe, a mnogi su mišljenja da mu sve to nije bilo potrebno.

ALEN HADROVIĆ NAKON TRANSPLATACIJE KOSE NE LIČI NA SEBE: Plastičari mu radili o glavi, a rezultat ŠOKIRAO javnost! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Alen Hadrović

Bivši zadrugar i preduzetnik Alen Hadrović nedavno je odradio transplataciju kose u Turskoj, koja košta izuzetno papreno i ne mogu svi da je priušte. Kako je vreme prolazilo, Alen se nije mnogo pojavljivao u medijima, pa je tako posle nekoliko meseci premijerno u emisiji ,,Pitam za druga" došao sa potpuno novom frizurom. 

Svi su bili iznenađeni koliko se Hadrović promenio, a mnogi misle da je to i uticaj zbog uloge oca koju je dobio u braku sa Majom Marković Hadrović

Republika

Foto: Republika.rs

Maja Marković i Alen Hadrović

 

Međutim, mnogima se Alenova promena nije dopala, pa su mišljenja da je bio poželjniji i zgodniji pre operacije, čemu svedoče brojni komentari na Instagram nalogu koji je objavio Harovićevu promenu. 

Kako se vama čini Alenova promena?

 

 

Podsetimo, Maja i Alen su se upoznali tokom boravka u rijalitiju ,,,Zadruga 4", gde su započeli svoju romansu. Maja je tada odlučila da prevari tadašnjeg verenika Jovicu Putnikovića, koji je samo dan ranije doživeo saobraćajnu nezgodu, koja ga je debelo koštala zdravlja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading