NENAD LAZIĆ ODABRAO NOVI ŽIVOTNI POZIV: Drastičan preokret u životu zadrugara, NAKON PREŽIVLJENOG NASILJA, NECA ŠOKIRAO POTEZOM (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.02.2022

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lazić, poznatiji kao Neca Tiktoker, odlučio je da promeni životni poziv i okuša se u novim stvarima.

NENAD LAZIĆ ODABRAO NOVI ŽIVOTNI POZIV: Drastičan preokret u životu zadrugara, NAKON PREŽIVLJENOG NASILJA, NECA ŠOKIRAO POTEZOM (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Nenad Lazić Neca

Nakon turbulentnog perioda koji je preživeo u prethodnoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' u odnosu sa Borom Santanom, kao i osuda naroda da je biseksualnog opredeljenja, Nenad Lazić je po njegovom priznanju doživljavao napade i maltretiranja svakodnevno po okončanju "Zadruge 4".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Lazić u Zadruzi

Vređanje i omalovažavanje je do te mere kulminiralo da je objavljivao na Instagram storijima svakakve grozote i uvrede na svoj račun i molio za pomoć jer mu je bilo teško da se izbori sa istim.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Lazić preživeo napade

Nakon svega je odlučio da se opusti i udalji od toksične atmosfere, te da poradi na svojim talentima koje nije ni znao da poseduje. Naime, bivši zadrugar se okušao u spremanju svima omiljene poslastice "Cheesecake" i objavio na svojim društvenim mrežama, gde su pohvale samo pljuštale.

Republika

Foto: iamnecaa/printscreen/instagram.cpm

Nenad Lazić Instagram

Neca je potvrdio da uživa u novootkrivenim veštinama, kao i da mu je to odličan način da preokupira misli, a možda mu ovo bude i novi životni poziv, bar dok ne odluči da uđe ponovo u rijaliti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nikola

05.02.2022 09:33

A fakultet što je "upisao"? Ili je lagao.

Odgovori 11 0
Dr Dragan Frankfurt

05.02.2022 11:34

Zadruga ili parovi?

Odgovori 11 1
Rade

05.02.2022 13:06

A ja mislio on na fakultetu.

Odgovori 10 0