DEJAN POKUŠAVA DA POKVARI DALILI VEZU SA CAREM: Osman Karić skinuo Dragojeviću MASKU, otkrio šta se krije!

Autor:

Zadruga

04.02.2022

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić, otac aktuelnog rijaliti takmičara, Stefana, prati "Zadrugu 5" i neretko komentariše zadrugare i odnose na velelepnom imanju u Šimanovcima, a njegovi komentari često umeju da izazovu lavinu reakcija kompletne javnosti.

DEJAN POKUŠAVA DA POKVARI DALILI VEZU SA CAREM: Osman Karić skinuo Dragojeviću MASKU, otkrio šta se krije!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ovoga puta Osman je govorio o prvom poljupcu Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, koju poznaje i lično, pa otkrio šta zaista misli o njihovoj vezi, ali i vezi Dalile i Filipa Cara:

- Kao što znate, neko sam ko prati rijaliti "Zadrugu" već duži period. Neko sam ko podrobno prati svaki detalj, pa samim tim i neko ko skida maske tamošnjim učesnicima. Retko kad grešim, čak sam neko ko vidi unapred poteze nekih od učesnika. Situacija se tamo menja iz dana u dan, iz časa u čas. Mnogi stari, a i novi učesnisci ulaze već jako spremni i potkovani prethodnim rijalitijima. Jednom rečju sa predomišljajem. Otprilike tako je ušla i Aleksandra Nikolić. Upznao sam joj i majku, a i sestru. Lično protiv nje nemam ništa, čak mislim da ima dobru dušu, lepa, zgodna devojka, koja svoju lepotu koristi za ulaske u tamošnje veze, a samim tim i ostajanjem u rijalitiju. Neko koristi mozak, neko lepotu, neko i jedno i drugo, Aleksandra za sada samo izgled. Aleksandra je ušla odmah "napala", tačnije startovala Janjuša koji ju je iskulirao, ušla u kraću vezu sa Markom Osmakčićem. Kad je reč o Dejanu Dragojeviću, nije ni sanjala da će baš ona biti ta koju će Dejan odrediti za svoju, "devojku, igru iliti osvetu" Dalili - rekao je on.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Osman Karić

 

- Dejan je dečko jako inteligentan, neko ko je apsolvirao rijaliti. Kad je reč o Dejanu, ništa ne prepuštam slučaju, "tri puta merim, jednom sečem". Voleo bih da taj poljubac koji se desi izmedju njih da šansu i jednom i drugom za jednu opuštenu rijaliti vezu. Ali od te veze nema ništa. Dejan tim poljupcem opipava Dalilin puls, čeka njenu reakciju i pokušava da kvari vezu Dalile u Cara, sa kojim je ušla u ponovnu sada već nedefinisanu vezu. Niti će Dejan ući sa Aleksandrom u vezu, niti će opstati veza Dalile i Cara, a šta će dalje biti ostaje nam da pokaže kraći vremenski period - završio je Osman za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Komsija 21

04.02.2022 23:25

A da otkrijemo malo istinu o gospodinu osman... Ima se i o njemu sta reci i pokazati...

Odgovori 31 5
Nemanja

05.02.2022 09:33

Manijak koji spopada maloletnice i salje slike polnog organa

Odgovori 16 3
Ivana@

05.02.2022 11:04

On spava sa sinom

Odgovori 14 6
Rade

05.02.2022 13:13

@Ivana@ - A sa Misicom?

Odgovori 13 5