PA ZAR BIVŠEM DEVERU!? Aleksandra raskrinkala Mujićku: Dalila je Davidu slala gole slike, zvala ga dok Dejan nije kod kuće!

Autor: Aleksandra Ivanović

Zadruga

04.02.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja prijateljica Dalile Dragojević Aleksandra Subotić svojevremeno je bila u vezi s rođenim bratom Dejana Dragojevića Davidom, u kojeg je Dalila bila zaljubljena. Aleksandra je sada, posle nekoliko godina, javno priznala da je Dalila činila sve da osvoji Davida, te da je išla i korak dalje, pa mu je čak slala i eksplicitne slike.

PA ZAR BIVŠEM DEVERU!? Aleksandra raskrinkala Mujićku: Dalila je Davidu slala gole slike, zvala ga dok Dejan nije kod kuće!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Naime, Subotićka je priznala da je čula da je Dalila bila uporna što se tiče Davida, čak i kada se udala za njegovog rođenog brata Dejana.

- Tu priču Dalila, Dejan i David između sebe moraju da rasprave! David je pričao da je Dalila jedno vreme mislila da je on zaljubljen u nju. To je bilo u periodu kada smo David i ja bili u vezi. Mislim da se prave ludi sada jer im više cela ta priča ne ide u korist, ali da je postojala, jeste! Bio je i poligraf u "Parovima", Dalila je aludirala da David nije zaljubljen u mene, već u jednu drugu devojku i svi su shvatili da zapravo misli da je David zaljubljen u nju - priča Aleksandra i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Subotić

 

- Pravo da kažem, Dejan i ona su isti, sad se to tako i ispostavilo. Dalila je sa Carem, Dejan sa Aleks, nema tu više ko da se žali. Mada, čula sam da je Dalila Davidu i tokom veze s Dejanom slala neke slike i svašta nešto. Ne znam da li je to istina, fanovi su mi svašta pričali, da ga je zvala dok Dejan nije kod kuće, da je pokušavala da ga osvoji. Ja s tom pričom već neko vreme baš ništa nemam i ne zanimaju me, nastavila sam život dalje i nisam saznala da li je to istina.

Subotićka tvrdi i da je Dragojevićka veliki lažov i manipulator, kao i da je uvek volela da menja partnere.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Dalila se uvek trudi da bude žrtva, ona to voli i 99 odsto stvari koje priča nisu istina. Za njeno ponašanje nema opravdanja, pred suprugom je radila sve što jeste, to ne može da se opravda uticajem rijalitija i zatvorenog prostora. Ona jeste sklona da menja muškarce, u prethodnim sezonama je imala petoricu, tako da je sve jasno. Sve što priča za porodicu Dragojević je laž! Mada i Dragojevići su se Dejana setili tek kad se sve ovo izdešavalo u rijalitiju, on je bio živ i pre toga. Dalilu će majka uvek podržati i opravdati šta god da uradi i kako god da se ponaša, jednostavno, ta žena je fenomen! S druge strane, njen otac je dosta pravičan čovek i ne podržava te njene preljube, podržao je Dejana kad se ponašao korektno, kad je bio pozitivac i nije vređao Dalilu šta god da je ona uradila - kaže Aleksandra i misli da će epilog cele rijaliti-drame biti veliko pomirenje bivših supružnika:

- Ne bi me čudilo da se njih dvoje na kraju pomire i vrate jedno drugom. Najiskrenije, uopšte me ne bi čudilo. Jednostavno, loši su, najgori su, pa makar idu jedno uz drugo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Dejan: Aleks me je

spržila, pregoreo sam

 

Dejan Dragojević se prepustio strastima s Aleks i ljubili su se celu noć, a bivša supruga Dalila Dragojević mu nakon samo jedne noći s drugom uopšte ne nedostaje.

- Osećaj je top. U početku mi je bilo čudno, pa sam se posle opustio. Kad sam ustao, skočio sam, pa sam sebi rekao: "Šta si to uradio" - rekao je Dejan.

- Je l' ti se svidelo - pitao je Milan Milošević, a Dragojević nije krio ushićenost:

- Pa jeste, top je, spržila me je, pregoreo sam.

 

Foto: Republika

 

 

Janjuš: Dejan je izgledao kao

kad pustiš džekija s lanca

 

Marko Janjušević Janjuš tvrdio je da su Aleksandra i Dejan odličan par, kao i da je Dragojeviću bilo vreme da oseti čari druge žene posle Dalile:


- Dejan je na žurki izgledao kao kad pustiš s lanca džekija, koji je bio vezan pet godina. Mislim da je Aleks pravi pogodak ove sezone. Žene ne mogu očima da je gledaju. Vidim da je srećna, a meni je drago što sam njih dvoje postavio za potrčke, da oseti gospodin čari neke druge žene posle pet-šest godina. Nju će sad samo interesovati Dejan i niko više. To je njen tip muškarca. Ja sam rekao da je Dejan lep čovek i da život nije jedna žena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Car zbog agresije prema Dalili

kažnjen tromesečnim honorarom

 

Iz čista mira došlo je do neviđenog haosa Dalile Dragojević i Filipa Cara, potpuno neočekivano, s obzirom na to da su samo nekoliko minuta pre toga imali vrelu akciju ispod pokrivača. Oni su dugo razmenjivali nežnosti, a onda se sve pretvorilo u brutalnu svađu. Car joj je ljubomorisao zbog Stefana Karića i držao joj predavanje, a ona ga je u jednom momentu uštinula, želeći da sve prekine. Filip je doživeo pomračenje, počeo da čupa i šutira devojku. Na silu ju je izbacio iz kreveta, sve vreme je šutirajući, dok je ona ostala nema na njegovo agresivno ponašanje. Kako se ovakvo ponašanje ne toleriše u Beloj kući, Veliki Šef je doneo odluku da Filipa Cara kazni tromesečnim honorarom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading