VUK MOB ŽESTOKO UDARIO NA ŠA! Reper otkrio sve detalje odnosa sa Tarom Simov, pa se obrušio na njenog bivšeg dečka: IDIOT OD 40+

Autor:

Zadruga

04.02.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Tara Simov priznala da je bila intimna sa Vukom Mobom što je posebno iznerviralo Nenada Aleksića Ša, oglasio se i reper i otkrio detalje.

VUK MOB ŽESTOKO UDARIO NA ŠA! Reper otkrio sve detalje odnosa sa Tarom Simov, pa se obrušio na njenog bivšeg dečka: IDIOT OD 40+

Foto: instagram.com/iamvukmob

Tara Simov je priznala javno da je bila intimna sa reperom Vukom Mobom što je naročito iznerviralo njenog bivšeg dečka Nenada Aleksića Ša, a zatim su krenule spekulacije da je Tara rasturila emotivni odnos i Olivere Konatar i Vuka, zbog čega se reper oglasio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov priznala da je bila intimna sa Vukom Mobom

- Gledam i slušam ovu komediju danima, gde sam konstantno glavna tema iskompleksiranom idiotu od 40+ godina koji dok je bio van niti me je pomenuo, ni kontaktirao (a mogao je), niti se potezala bilo kakva tema o meni. Jer, hvala Bogu, znamo kako bi se to završilo - počeo je Vuk Mob i dodao:

Republika

Foto: Printscreen

Vuk Mob i Olivera Konatar prekinuli dok je trajala Zadruga

- Prvo, mene bi bilo sramota da odem na nacionalnu televiziju i paradiram kako mi je neko spavao sa devojkom (navodno) i to opevao. Drugo, ako je tebi vrhunac života što sam ja spavao (navodno) sa tvojom devojkom, onda... Treće, Tara nema nikakve veze sa Oljinim i mojim prekidom, niti je bila u priči jer smo Olja i ja prekinuli pre nego što se Zadruga završila - rekao je Vuk, prenosi Blic.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nikola

04.02.2022 11:05

I Vuk Mob je idiot kada se uhvatio sa ludaćom.

Odgovori 15 1
Maja

04.02.2022 13:24

Ama ljudi moze li mi ko reci ko je ta Tara Simov

Odgovori 10 0
Olja

07.02.2022 11:18

@Maja - TARA SIMOV JE POBEGLA IZ LUDNICE U ZADRUGU