FILIP CAR TRAŽI ODOBRENJE PORODICE DA BI BIO SA DALILOM: Kada bi mi mama i sestra rekle da je okej, ja bih ušao u VEZU sa njom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.02.2022

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car i Dalila Dragojević su komentarisali to što nisu ozvaničili vezu, a onda je Dalila otkrila da li joj je to poniženje.

FILIP CAR TRAŽI ODOBRENJE PORODICE DA BI BIO SA DALILOM: Kada bi  mi mama i sestra rekle da je okej, ja bih ušao u VEZU sa njom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" Dalila Dragojević je dobila pitanja da li shvata kao poniženje to što je Filip Car ne priznaje kao devojku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- Nije. Ako bude trebalo da ozvaničimo, ozvaničićemo to. Mi smo već bili u vezi, možemo biti i drugi i treći put, bitno je da nam je lepo. Jako bolje funkcionišem od kako ga slušam za tako neke savete. Izleti mi tako neka reč, a on je neko ko stvarno prati svaki moj korak ali ne na način da ljubomoriše, nego gleda da li ću napraviti taj pogrešan korak o kom mi drži predavanje. Što se tiče nas, kod nas je sve spontano. Ako budemo za to, ozvaničićemo, ali mi se za sada družimo na taj neki specijalan način - rekla je Dalila, a Car je dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

- Ja iskreno mislim da bi bilo poniženje kada bih ušao u vezu, a ona ne bi uspela kao prvi put. Ne mogu lagati, svako jutro je poljubim u usta. Ja bih ušao u vezu kada bih video drastičnu promenu i kad bi meni mama i sestra rekle da je okej, ja bih ušao u vezu. Ovako mi ne fali ništa. Ne moramo mi biti ti koji će tako navrat-nanos ući u vezu, pritom, ne želim da žurim. Ja sam dovoljno stvari radio bez konsultacija - rekao je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- Ja ništa drugo ne tražim...Slažem se sa nekim stvarima. Jesam naprasno tako završio taj odnos. Ona je samo imala tu iglu u ruci i bockala je taj balon, pa sam ja uzeo šilu i probušio taj balon. Ja njoj dajem samo neke smernice i neke stvari koje su normalne. Ja smatram da njeno ponašanje zadnjih dva meseca nije normalno i da ona zna u svojoj podsvesti da nije normalno...Mi smo ovde gledali Dalilu kako radi neke nepovezane stvari i smatram da joj mogu pomoći ako me bude slušala. Isto tako, smatram da i ona meni može davati neke smernice i da mi pomaže - rekao je Car.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video snimku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
jaca

03.02.2022 09:01

ajde trayi odobrenje i od komsiluka neko nju treba da gleda