ON JE OSOBA SA NARCISOIDNIM POREMEĆAJEM LIČNOSTI! Nevena Milićević ŽESTOKO OPLELA po Dejanu Dragojeviću i Filipu Caru! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.02.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U večerašnjoj emisiji ''Pitam za druga'' na RED televiziji kod Kendija i Ane Radulović gošća je bivša zadrugarka i bivša manekenka Nevena Miličević, koja je razvezala jezik o svim gorućim temama iz Bele kuće.

ON JE OSOBA SA NARCISOIDNIM POREMEĆAJEM LIČNOSTI! Nevena Milićević ŽESTOKO OPLELA po Dejanu Dragojeviću i Filipu Caru! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Naime, ona se svrnula se na najdramatičniju ljubavnu priču Dalile, Dejana i Cara, koja iz dana u dan sve više intrigira javnost širom regiona.

- Dejan je do pre par dana do mog izlaska, nije upirao pogled ni u jednu drugu devojku. On strogo vodi računa da ni ne pogleda u jednu drugu osobu. On nije komunicirao sa osobama ženskog pola. On je razmišljao o svemu dok nije došlo do incidenta za doček srpske Nove godine, e onda se situacija promenila. Kao da se probudio - priča Nevena, pa dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nevena Milićević

- Imamo uvid u to kroz šta prolazi, kao članovi porodice. Na neki način počinješ i da ga voliš. Njemu de defakto pogled promenio i razbristio posle tog incidenta. Vrlo je duhovit mladić, a ta duhovitost je došla do izražaja tek kad se opustio - dodaje Miličevićeva.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

 

- Filip je neko ko voli da bude u centru pažnje. Filip je osoba sa narcisoidnim poremećajem ličnosti. Ne znam gde je granica tog rijaliti igranja i njihove tzeatralnosti. Car nije neko ko nije inteligentan, da li on stvarno misli da je okej to što radi.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading