ALEKSANDRA NIKOLIĆ IZGORELA OD LJUBOMORE: Saznala šta je Dejan RADIO sa OVOM ZADRUGARKOM, pa mu BRŽE BOLJE SPOMENULA Janjuša! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.02.2022

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević nastavili su razgovor u izolaciji, gde trenutno borave, a on joj je saopštio da je jutros doručkovao sa drugim devojkama, zbog čega je ona pobesnela:

ALEKSANDRA NIKOLIĆ IZGORELA OD LJUBOMORE: Saznala šta je Dejan RADIO sa OVOM ZADRUGARKOM, pa mu BRŽE BOLJE SPOMENULA Janjuša! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

- Jeo si sa Marijanom i Anom? Uauuu, sad ću i ja da vidim da li Janjuš možda pravi neke kiflice - provocirala je Aleksandra, dok se on smejao.

- Ma, nisam jeo ništa... Šalim se, jeo sam - nastavio je Dejan.

- Onda neću ništa da ti napravim - naljutila se ona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

 

Inače, Aleksandra ne krije koliko joj se dopada Dejan, dok je on i dalje suzdržan kada su emocije prema njoj u pitanju.

- Jao, pa svašta se dešavalo na žurki. Dejan i ja smo se poljubili. On se meni dopada, jako je zanimljiv, lep je, duhovt, ali ne bih još da ulazim u vezu, jer smatram da on nije čist sa emocijama. On i ja se družimo. Znam ja da on ne želi da uđe u vezu u rijaltiju, ali možda ću morati da ga pritisnem. Mi smo samo prijatelji. Naše druženje je prelepo, on je prezanimljiv dečko, predobar, pažljiv, nemam ružnu reč o njemu. Družićemo se mi-  rekla je Nikolićeva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

03.02.2022 12:13

Da li je moguće da ovo još neko gleda?