CAR SILOVAO DEVOJKU U CRIKVENICI? Emina Mujić iznela ŠOKANTNE detalje pa najavila ULAZAK u Zadrugu!

Autor:

Zadruga

02.02.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Mujić se oglasila nakon skandalozne svađe njene ćerke Dalile Dragojević i Filipa Cara i otkrila da uskoro stiže u Beograd i da se sprema za ulazak u Zadrugu.

CAR SILOVAO DEVOJKU U CRIKVENICI? Emina Mujić iznela ŠOKANTNE detalje pa najavila ULAZAK u Zadrugu!

Foto: printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car su nedavno ušli u najbrutalniju svađu do sada, u kojoj je Car pljuvao po licu svoju devojku. Sada se oglasila i njena majka, Emina Mujić, koja je šokirana celokupnim dešavanjima.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević svađa

Naime, Emina je izjavila da uskoro stiže u Beograd, ali i da planira da uđe u "Zadrugu" kako bi se obračunala sa trenutnim zetom, kojeg je javno optužila da je silovao devojku u Crikvenici.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević plače

- Nisam dobro, sve ovo što se događa u "Zadruzi" jako me je pogodilo. Sve sam pogledala i još sam u šoku. Stvarno ne znam šta da kažem, još nisam u stanju da pričam o tome, a i majka mi je jako bolesna. Moram se brinuti i o njoj, sve ovo jako loše utiče na nas kao na porodicu. Meni zlo dođe od same pomisli na Cara, to je moje mišljenje o njemu. Videćemo mi još šta će i kako će biti sa njima, ali biće ono što je zaslužio. Ko šta zasluži, to mu i bude i ko šta traži - to će mu i biti. Sada mi je jako teško, ali sve bude i prođe - rekla je Emina za Kurir.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car

Mujićeva je potom rešila da se dotakne i navodnog silovanja od strane Cara, a istakla je da će sve da ispriča pred kamerama.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević u pušioni

- Planiram da dođem u Beograd za nekoliko dana, o svemu možemo pričati javno, kad budem došla. Ja ako uđem u "Zadrugu", znam šta ću reći. Svašta ja znam o tome. Ja znam šta ću raditi dalje i koji su mi drugi koraci, zbog toga što je napao moju ćerku, a on će i dalje bežati i kriti se kao što se i krio zbog silovanja devojke u Crikvenici. Pisala sam i poslala sve snimke Željku Mitroviću, pa ćemo videti šta će biti sa ovim retardom i zlom. Kolika god kazna da bude, ništa neće biti kazna kao koju će dobiti napolju. Nije svestan šta ga čeka. To što je uradio Dalili je glupo. Ali, o tome šta znam, sve ću pred kamerama - završila je ogorčena Emina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nedja

02.02.2022 11:10

Još nam samo baba treba. Veštica i vračara.

Odgovori 13 0