UČESNICA ZVEZDA GRANDA NAPRAVILA POMETNJU: Otkrila koliko joj je TEŠKO što je promenila PREZIME, a onda se javio i NJEN MUŽ!

Autor:

Zadruga

01.02.2022

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dada Mešaljić privlači veliku pažnju u takmičenju "Zvezde Granda", gde se neretko šali sa čanovima žirija, a u poslednjoj emisiji nasmejala je gledaoce.

UČESNICA ZVEZDA GRANDA NAPRAVILA POMETNJU: Otkrila koliko joj je TEŠKO što je promenila PREZIME, a onda se javio i NJEN MUŽ!

Foto: printscreen

 

Naime, ona je otkrila da se nedavno udala, te da se više ne preziva Mešaljić, već Mumić.

Na pitanje žirija pod kojim prezimenom će se od sada predstavljati na javnoj sceni, takmičarka je rekla da će i dalje za javnost koristiti svoje devojačko prezime, jer ju je publika tako upamtila, a onda je dodala:

Republika

Foto: printscreen

 

 

- Duša me boli što sam promenila prezime, ali što se mora nije teško.

Saša Popović je zatim tražio da režija uključi Dadinog supruga, koji je bio u bekstejdžu, te ga je upitao kako reaguje na ovaj njen komentar. Pevačicin muž se našalio da će joj zbog toga tražiti "razvod braka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading