ĐEDOVIĆ NE ZNA ZA TRAGIČNE VESTI: Drugarica mu je preminula, ova BOL bi ga uništila! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.02.2022

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović ni ne sluti da mu je draga i bliska prijateljica, ugledna voditeljka i novinarka Ksenija Vučić iznenada preminula.

ĐEDOVIĆ NE ZNA ZA TRAGIČNE VESTI: Drugarica mu je preminula, ova BOL bi ga uništila! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kao grom iz vedra neba crna vest da je preminula ugledna voditeljka i novinarka Ksenija Vučić pogodila je čitav region, a tokom jučerašnjeg dana ona je ispraćena na večni počinak u Beogradu, na Novom groblju. 

 

 

Međutim, mnogi nisu znali da se i Marko Đedović, novinar i aktuelni zadrugar družio dugi niz godina sa Ksenijom. Na Instagramu je redovno objavljivao fotografije sa Ksenijom, a jedna je dirnula mnoge njegove pratioce. Đedović se tokom jednog druženja obratio Kseniji dirljivim opisom ispod zajedničke fotografije, a komentari podrške ispod su se usijali. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović Zadruga 5

 

- E, ovako izgledaju moji prijatelji... Ako ste se pitali zašto ne širim krug prijatelja, evo vam odgovora jer se ovakvi ljudi jednom rađaju, tako da sličnih nema... Ksenija volim te! - napisao je Marko ispod fotografije sa Ksenijom. 

 

 

Po svemu sudeći, Marko još uvek nije saznao da je Ksenija preminula u subotu, 29. januara, u 56. godini života.

Ksenija je preminula u svom domu, a pored nje je u tom trenutku bio sin Danilo. Radila je kao novinar više od 30 godina. Karijeru je započela na TV Studiju B, a poslednjih godina je vodila izuzetno gledane emisije na kanalima TV Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading