IVANA ALEKSIĆ ZAUVEK NAPUSTILA BEOGRAD: Preselila se u Crnu Goru kod Vladimira Tomovića, a planiraju i PROŠIRENJE PORODICE!

Autor:

Zadruga

30.01.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Alekić je rešila da spakuje svoje kofere i preselila se u Bar kod Vladimira Tomovića.

IVANA ALEKSIĆ ZAUVEK NAPUSTILA BEOGRAD: Preselila se u Crnu Goru kod Vladimira Tomovića, a planiraju i PROŠIRENJE PORODICE!

Foto: Printscreen Instagram/Vladimir Tomović

Vladimir Tomović

Ivana Aleksić je već godinu dana u emotivnoj vezi sa bivšim zadrugarom Vladimirom Tomovićem, a sada se i preselila kod njega u Crnu Goru.

Republika

Foto: printscreen

Ivana Aleksić i Vladimir Tomović

Ivana je redovno išla u Bar u Crnog Gori, odakle je Vladimir, ali je ipak najviše vremena provodila u Beogradu, gde drži salon lepote. Međutim, kako Kurir piše, njen posao je počeo da propada, a nakon razvoda sa Nenadom Aleksićem Ša je profotirala, što je i sam zadrugar rekao. Nakon toga Ivana je otvorila nov salon, koji joj nije uspeo.

Republika

Foto: printscreen

Ivana i Vladimir

- Ivana je počela sa tim novim salonom, ali to baš i nije zaživelo, nije uspela da ga razradi kao salon kod Fontane, gde su mnogi dolazili baš zbog Nenada. Čula sam da se baš zaljubila u Tomovića i, kada je promet počeo da opada, ona je prepustila salon dugogodišnjem prijatelju i saradniku. Ivana je i dalje gazdarica, ali više se ne bavi preterano poslom. Posvetila se sebi, Vladi, njihovoj vezi - započeo je priču dobro obavešten izvor blizak Aleksićevoj, prenosi Kurir.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

- Na početku ona je odlazila u Bar, stvarno su se samo družili jedno vreme, ali je kasnije proradila hemija između njih i rodila se ljubav. Kada su počeli da se zaljubljuju sve više, njeni odlasci su bili sve redovniji, ali je i Vladimir neretko umeo da se zaputi u Srbiju kako bi proveo više vremena sa svojom dragom. U salonu se priča da su srećni, čak i da planiraju proširenje porodice. Ivani je najveća želja da se ostvari u ulozi majke - priča izvor.

Podsetimo, reper je javno prevario svoju suprugu sa Tarom Simov, sa kojom se nedavno pomirio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
mina

31.01.2022 10:05

bas lepo

Persa

31.01.2022 14:56

Jaoj ,ma nije moguće!!!!

Persa

31.01.2022 14:56

Jaoj ,ma nije moguće!!!!