AFERA TRESE ZADRUGU, FILIP CAR NAHVATAN SA MUŠKARCEM U AKCIJI: Dok su svi spavali, zadrugar mu zavukao ruku među noge! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.01.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotka koja će šokirati apsolutno sve, Filipu Caru zadrugar na spavanju zavukao ruku među noge!

AFERA TRESE ZADRUGU, FILIP CAR NAHVATAN SA MUŠKARCEM U AKCIJI: Dok su svi spavali, zadrugar mu zavukao ruku među noge! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti ,,Zadruga 5" obara sve rekorde gledanosti, pa baš zbog toga mnogima promaknu neke urnebesne ili šokantne situacije, koje uvek isplivaju na videlo nakon nekog vremena. Tako je i ovog jutra bilo!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 5 najnovije vesti

 

Naime, dok su zadrugari mirno spavali, kamere su zabeležile jednu vrlo zanimljivu situaciju, koju će Filip Car morati definitivno da objasni njegovoj devojci Dalili Dragojević. Dok je mirno spavao pored Saleta Luksa, zadrugar je svoju ruku zavukao Caru između nogu i tako su spavali neko vreme. 

Republika

Foto: Instagram.com

Sale Luks zavukao Filipu Caru ruku među noge

 

Svakako da nekad u snovima nismo svesni šta radimo, zbog čega to može biti i opravdanje za ovaj potez, ali nam ostaje da vidimo kako će reagovati Dalila kada bude saznala, mada kako je do sada pokazala svoje reakcije, neće joj biti svejedno. Em što se radi o muškoj ruci, a em što je u pitanju Sale Luks, koji je sa Dragojevićkom imao izuzetno promenljiv i turbulentan odnos. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading