ĆERKA ME PREZIRE I NE PRIZNAJE KAO OCA! Kristijan Golubović otvorio dušu o odnosu sa bivšom suprugom, IZNEO ŠOKANTNE DETALJE o Ivani!

Autor:

Zadruga

30.01.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan smatra da mu se Ivana i dalje sveti zbog preljube

ĆERKA ME PREZIRE I NE PRIZNAJE KAO OCA! Kristijan Golubović otvorio dušu o odnosu sa bivšom suprugom, IZNEO ŠOKANTNE DETALJE o Ivani!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kristijan Golubović postaće tata po treći put, pošto je njegova izabranica Kristina u petoj nedelji trudnoće.

- Dobro se oseća, zasad super podnosi trudnoću. Voleo bih da dobijemo blizance, želim i sina i ćerku. Ona ima u familiji blizance, tako da postoje genetske predispozicije. To mi je najveća želja, puno dece, srećna porodica i radimo na tome da to i ispunimo - rekao je Kristijan.

Na pitanje da li je uspeo da se izmiri sa bivšom ženom, Ivanom, bar zbog deteta, Kristijan je izneo šokantne detalje: 

Republika

Foto: printscreen

Kristijan Golubović

 

 - U februaru je suđenje. Ona me je odjavila sa adrese namerno, da ne bih znao da stižu pozivi, pa samim tim ispada kao da se i ne odazivam sudu. U mom odstustvu sud je odlučio da jedan sat nedeljno ćerka bude sa mnom u kontrolisanim uslovima, da plaćam alimentaciju 18.000 dinara i da Ivani ne prilazim na manje od 200 metara. Ona misli da se time zaštitila da ne tražim ništa, a u biti je sve moje. Za 8 godina braka ništa nije uložila, bila je samo supruga koja me je sačekala sa osmogodišnje robije. Od osam godina braka, šest me je čekala verno i odano, ali ništa više. To je njen rad na kontu kog sam je obezbedio stambeno. Ona mi se sveti preko deteta, pa je vaspitala ćerku da me prezire i ne priznaje kao oca - rekao je Krisijan za Svet.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živojin

30.01.2022 09:44

A pričao bajke o Ivani kao dobroj i predobroj osobi.

Odgovori 14 1