NEMAJU STIDA NI OBZIRA PRED ZADRUGARIMA! Filip Car pred punom sobom PRUŽIO Dalili UŽITAK ZA PAMĆENJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.01.2022

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom emisije Pitanja novinara, progovorili su o svom odnosu, gde je Car otkrio da je neće napustiti i da će biti sa njom do kraja.

NEMAJU STIDA NI OBZIRA PRED ZADRUGARIMA! Filip Car pred punom sobom PRUŽIO Dalili UŽITAK ZA PAMĆENJE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 Iako mu je ona nešto kasnije zamerila detalje njegovog izlaganja, njih dvoje su kao pravi ljubavni par završili u istom krevetu.

Filip je spremio krevet, a ona mu je ispunila želju da se više ne razdvajaju. Intrigantni par je razmenjivao nežnosti, ljubio se i grlio do ranih jutarnjih časova.

 

 

Filip Car je brže - bolje prigrlio Dalilu Dragojević, a onda je usledio pravi šok za zadrugare. On je počeo nju da gricka po uvetu i ljubi po vratu. Oni su totalno izgubili pojam o vreme, te bez kočnica razmenjivali nežnost!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ma

30.01.2022 08:49

Ovo je bilo baš lepo za gledati, ma ljudi se "vole" a gledat će ih babo Huso, majka Emina, mama Milica, Dalilina prijateljica i žena što poklanja stan. Verujem da su svi sretni ( žao mi samo mama Milice kojoj život nije lagan uz ovakvog sina ) pa sad očekujemo ponovo izjave o tome kako se Dejan treba pomiriti sa Dalilom. "Luda" Matora neka pere posteljine a Dalila će da spava celi dan. Što se mene tiče, Dalila i Car su dve bitange najprljavije u kući. Ona baca dlake kose po podu, trese cigarete na pod, prljave maramice i ostatke hrane baca na pod...Kakvo je ona žensko, u čemu je ona živela, ko ju je odgajao?

Odgovori 47 17
Branko

30.01.2022 09:19

Javna dugogodišnja dobro plaćena Mitrovićeva promocija bluda i nemorala. Još veću gledanost bi imao, da u te aktivnosti uključi svoju ženu i ćerku.

Odgovori 53 9