DALILINA DRUGARICA RASKRINKALA DEJANA! Nije ubila čoveka da bi joj SUDILI ovako, njegov PREOBRAŽAJ se čekao: IZABRAO JE DA BUDE MILJENIK NARODA!

Autor:

Zadruga

29.01.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Dalile Dragojević prokomentarisala je situaciju koja se odvija u Beloj kući i priznala da joj nije ni malo lako da gleda drugaricu u očajnom stanju.

DALILINA DRUGARICA RASKRINKALA DEJANA! Nije ubila čoveka da bi joj SUDILI ovako, njegov PREOBRAŽAJ se čekao: IZABRAO JE DA BUDE MILJENIK NARODA!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Dalila Dragojević mesecima unazad prolazi kroz turbulentan životni period, od prevare supruga, raskida sa ljubavnikom, do samopovređivanja bivšeg supruga, a danas je u emisiji ''Magazin In'' u potpunosti slomila i rasplakala na video snimak sa Dejanom Dragojevićem.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Dalila Dragojević u suzama

Na celokupnu situaciju, odnos bivših supružnika i stanje Dalile Dragojević oglasila se i njena drugarica kojoj je kako kaže, veoma teško da gleda drugaricu tužnu.

- Iskreno da vam kažem, ne mogu da je gledam u ovom izdanju. Ona jeste jaka žena i može dosta toga da podnese na nogama, ali sada je potpuno slomljena. Vešto krije emocije, ali je njen štit popustio. Ona je mnogo volela Dejana i posvećena mu je bila pet godina, što je on izgleda nakon lupanja glave zaboravio i doživeo amneziju. Šta god da je uradila, nije ubila čoveka, da bi se ljudi ovako sa njom ophodili. I ona je od krvi i mesa i sve se teže nosi sa osudama. Nakon Dejanovog brutalnog ponašanja se totalno pogubila, a ja sam kao neko ko ih poznaje odavno jasno videla da će njegov preobražaj da se desi, samo je bilo pitanje vremena. Nikada nisam verovala u onu njegovu dobrotu i lepe reči. Kada je shvatio da gubi popularnost i narod koji ga voli, promenio je ploču i izabrao da bude miljenik naroda, a ne da bude sa toliko njemu voljenom ženom. Nikad mu nisam verovala i mnogo mi je krivo zbog ovoga što ona prolazi sada. Nadam se da će se ponovo uzdići i nastaviti svojim putem bez da ga pogleda - rekla je Dalilina drugarica i otkrila šta misli o njenom i Carevom odnosu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević poljubac u izolaciji

- Njoj definitivno treba neko da je podrži u ovom teškom trenutku, a vidim da joj on prija. Vreme će pokazati u kom pravcu će ići njihov odnos, ipak je on neko zbog koga je ona srušila sve što je godinama gradila - zaključila je ona za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saša

30.01.2022 12:00

Takva drugarica nikome nije potrebna.