ČOLAKOV OTAC GODINAMA MALTRETIRAO MAJKU, VARAO JE NA SVAKOM ĆOŠKU: Otkrivamo istinu o Jasmininom BRAKU, zaboravio je na svoju DECU! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

29.01.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do saznanja šta se desilo sa ocem Baneta Čolaka, kao i zbog čega se njegova majka Jasmina Čolak razvela.

ČOLAKOV OTAC GODINAMA MALTRETIRAO MAJKU, VARAO JE NA SVAKOM ĆOŠKU: Otkrivamo istinu o Jasmininom BRAKU, zaboravio je na svoju DECU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Rijaliti učesnik Bane Čolak još od prve sezone nije mnogo govorio o svom odnosu sa ocem, već je uvek dozivao svoju majku Jasminu Čolak, koja mu je bila neizmerna podrška u svim situacijama kako kroz ,,Zadrugu", tako i u životu. Međutim, mi smo odlučili da se pozabavimo temom o njegovom odnosu sa ocem, pa smo došli do zanimljivih, pomalo i šokantnih saznanja. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Bane Čolak Zadruga

 

Čolakov otac se inače razveo od Jasmine pre dosta godina, a ono što smo uspeli da otkrijemo jeste da je razlog tome bila druga žena. Pukom slučajnosti, njegova sadašnja žena se takođe zove Jasmina, zbog čega se komšije vrlo često zbune u prepričavanju njihove priče. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jasmina Čolak

 

- On se čovek razveo, ali to vam je ono, bio klasičan inat, hteo je da se osveti Jasmini, pa kada se razveo, on je upoznao novu devojku, partnerku, koja se isto zove Jasmina, zamislite to - govori prva komšinica, koja je upoznata sa celom pričom. 

Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Jasminom, koja nam je ispričala celu njihovu priču, te nam je otkrila da ju je Čolakov otac varao na svakom koraku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bane Čolak (@bane_colak)

 

- Nisam dobila pomoć od njihovog oca, ja smatram da je moj bivši muž normalan čovek, ali znate kako, kada se bračni parovi razvedu, obično se razvedu i od žene, i od dece. U ovom slučaju je bio inat, osveta, ne bih umela da definišem, on je osnovao novu porodicu, mi smo bili u drugom planu, što je meni kao bivšoj ženi potpuno normalno, deca su prilično patila zbog toga, jedna patnja, druga patnja, pa me jednom prevari, pa onda obeća nešto, pa me opet prevari, pa je u jednom trenutku samo prelomilo. Sad imaju poštovanje, s vremena na vreme se čuju, možda na primer češće neko deseti iz familije pita za njih, nego on, jer je u svojoj priči - govori Jasmina Čolak za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading